Latest News

Zamalo tuča Saleta i Pileta!


Aleksandar Jovanović i Zoran Radojković Pile žestoko se posvađali na Pinkovom seoskom imanju. Malo je falilo da se i fizički obračunaju na „Farmi"!

„Alo, zumbule"... Intervencijom Marine i Nigora sprečen fizički obračun dvojice farmera

Urednik Pressa i nekada veoma popularni voditelj žestoko su se posvađali na Pinkovom seoskom imanju i, da ih Marina Perazić i Nigor nisu sprečili, sigurno bi se i fizički obračunali! Sukob je počeo kada je Sale Pileta nazvao „Zumbule", što se voditelju nije dopalo, pa je počeo da ga provocira. Jovanović je pokušao da se izvini, ali bezuspešno. Nakon bujice teških reči i psovki, farmeri su krenuli jedan na drugoga.
- Popij lek, smiri se - ponavljao je Pile.
Gazdarica Marina Perazić je zapomagala i plačljivo ih molila da se ne tuku. Kad su se strasti malo smirile, farmeri su održali sastanak, na kome je Sale rekao da ne želi nikome da se izvini, zato što je Pile dvaput pljunuo na njegovo izvinjenje.
Međutim, „glas razuma" bila je Bebi Dol.
- Dobro, bre, da ja vama nešto kažem, živite u katastrofalnim uslovima, radite teške fizičke poslove 12 sati dnevno i normalno je da se nekada podžapate. Uznemireni ste, svako je dao sve od sebe da se posao što pre završi i uspeli ste. Prestanite više da se mirite jer ste se pomirili, i dosta! - podviknula je Bebi Dol.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.