Latest News

U „Survivoru” pale vatru kondomom i vodom


Borba za nagradu od 100.000 evra u drugoj sezoni srpskog “Survivora” je počela, a hladnoća i nepoznata teritorija za sada drže na okupu članove plemena “Manobo” i “Ga’dang”.


Pripadnici plemena “Manobo” smrzli su se tokom prve noći u svom siromašnom i nevešto sklepanom kampu. U tanušnim kabanicama takmičari su drhtali dok su pokušavali da se zbijeni jedno uz drugo malo više zagreju. Pobednici u prvoj igri, ljubičasti ratnici “Ga’dang” za nijansu bolje provode noć u poluizgrađenom kampu.
Muškarci su se žalili na tešku noć, hladnoću i kišu, a zatim se bacili na sređivanje kampa. Devojke u plemenu “Manobo” spremale su doručak i govorile šta misle o saplemenicima. Dina je prokomentarisala da je Gordana već počela da šefuje i da deli obroke po svom nahođenju, kao gazdarica. Slično je i u plemenu “Ga’dang” gde je Pece od početka vođa parade, međutim, sumnjičavom Peđi se nikako ne dopada što su svi vrlo fini i dobri. Dok neki razmišljaju kako da zapale vatru, drugi se brčkaju u moru.


Aleksandar Krajišnik je napravio luk i strelu, dok je Anita došla na ideju koju je jednom našla na internetu da pokušaju da zapale vatru pomoću kondoma i morske vode?!
Branka i Luka su raspravljali o koristi služenja vojske, a Vesna je svojim hrkanjem zabavljala društvo na plaži. Dok je padao mrak, “Manobo” su smišljali igre za razonodu, u “Ga’dangu” se vodila rasprava o modi, a na vatru su svi i zaboravili.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.