Latest News

Tata Andon: Viki će izabrati Kiki

Tata Andon: Viki će izabrati Kiki

Violeta Raleva Viki večeras će morati da donese tešku odluku. Tokom emisije „Izbacivanje” simpatična Makedonka će morati da izabere ko će ostati u kući „Velikog brata” - njena sestra bliznakinja Kristina ili ljubav Karlo Zagorac. Kristinin i Violetin otac Andon Ralev potvrdio je da je gotovo sigurno da će Viki izabrati sestru.

Karlo i Kiki su u kuću ušli prošlog ponedeljka. Prve dane su provodili u tajnoj sobi, a u subotu uveče su ušli u kuću kroz emisiju „Veliki mozak”. Viki je bila presrećna što su se u kući našli ljudi koje voli. Međutim, Veliki brat joj je možda ispunio želju da se sastane sa dečkom i sestrom, ali da ništa nije tako jednostavno pokazaće se večeras kada će Viki morati da odluči o sudbinama najbližih. Koga će simpatična Makedonka ostaviti u kući - dečka ili sestru?
- Violeta će sigurno izabrati Kiki - kaže za „Blic” njen otac Andon koji je gotovo siguran u takvu odluku.
- Izabraće Kiki pošto joj je sestra. Karlo je njena ljubav, to je nešto drugo. Ljubav može biti trenutna, a od Kiki se ne razdvaja dvadeset godina - priča on.
- Ako Kiki ostane, one će u kući zajedno biti jače. Sa Kiki će biti opuštenija i sigurnija - priča Andon Ralev i naglašava da ne smatra da će one imati manje šanse da pobede ako su zajedno u kući
- Kada su Kiki i Viki otišle na kasting za „Velikog brata”, mnogi su prokomentarisali da bi one trebalo da se prijave za VIP „Velikog brata” s obzirom na to da su u Makedoniji poznate. Odmalena se bave plesom, sa pet godina su počele da nastupaju i poznaju ih širom Makedonije, Bugarske... - kaže tata bliznakinja.
Kada bi on mogao da bira, u kući bi ostavio sve troje.
- Voleo bih da uz Viki ostanu i Karlo i Kiki. Baš bih voleo. Upoznao sam Karla, on je bio u poseti kod nas i ostavio je odličan utisak. Možda drugi roditelji ne bi tako razmišljali, ali ja sam čovek koji razmišlja i živi u 21. veku, a ne šesnaestom. Imam četrdesetak godina, a živim kao da mi je dvadeset (smeh). Karla već zovem zete - priča tata i naglašava da navija za Viki i Karla.
- Navijam za tu ljubav. Uopšte, navijam za ljubav! Ljubav gradi i održava svet - priča iskreno Kikin i Vikin otac koji smatra da se Karlo neće naljutiti na Viki ukoliko izabere svoju sestru.

Karlo rasplakao Jovanu
Svojim povratkom u kuću „Velikog brata” Karlo je uneo veliku pometnju među ukućane. S obzirom na to da je skoro mesec dana proveo sa one strane kamere, Karlo je o nekima od njih promenio stavove. U jednom trenutku je rekao Jovani da se napolju sve vidi, te da su gledaoci prisustvovali raznim scenama njenog obnaživanja i vulgarnosti. Jovana je zaplakala i objasnila kako bi želela da napusti kuću.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.