Latest News

Svadba Sandre i Niggora


Po izlasku Tanje Đurović, voditeljke Televizije „Pink BH”, koja se na farmi zadržala tek nedelju dana, farmeri su dobili novi, veoma specifičan zadatak - da organizuju tradicionalno srpsko venčanje u kojem će mladenci biti misica Sandra i popularni muzičar Niggor.


Sandra i Niggor će postati muž i žena, a ostaje da vidimo na koji će način upražnjavati brak, da li će imati prvu bračnu noć, medeni mesec, a biće zanimljivo gledati i ko će prodavati mladu, bacati novčiće, i da li će u celu priču biti uključeni trubači…
A mlada (misica Sandra) se malo više opustila pred venčanje. Naime, mnogi farmeri su primetili da je Topalko kome se od početka sviđala Marina, bacio oko na nju, ali izgleda da ni ona nije ravnodušna. Dokaz da tu nečega ima jeste i neobična situacija koja se odigrala u subotu. Topalko i Sandra su ležali u dnevnoj sobi. Topalko je onda upitao: „Da li si sakrila svesku?” Istog trenutka misica mu je donela svesku koja je bila sakrivena u sobi, i počela je da se dopisuje sa njim. Kada su završili, Topalko je iscepao ispisane papire bacio ih je u „smederevac” kako niko ne bi mogao da vidi šta su to oni pisali. Pile je, izgleda, dobro procenio kada je rekao da je Topalko smrt za žene. 

Gosti na svadbi
Niggorov roditelji - Toma Panters i Big Mama *
Sandrini roditelji - Đura i Cakana i njihov sin Pile
Kum - za muzičare će biti zadužen Sale Jovanović
Jetrva iz Frankfurta - gastarbajterka Viktorija
Zaova - Maja Nikolić je ostala na farmi i dobila ulogu
Stari svat – Topalko kome se takođe dopada Sandra
* (Toma dovodi i svoju prvu ženu Marinu)

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.