Latest News

SEKSI SANDRA - OVERENA


SEKSI SANDRA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU NOVOG DEČKA, IZVESNOG ALEKSANDRA, SA KOJIM JE RAZMENJIVALA NEŽNOSTI
Iako je najzgodnija ukućanka Velikog Brata Seksi Sandra za naš list izjavila kako se loži na starije muškarce, nedavno smo je upecali kako se grli i ljubi sa dečkom njenih godina.
Dok je Sandra još boravila u rijaliti šouu, od nje se očekivalo da će voditi ljubav pred kamerama. Iako je bilo nekih pokušaja sa Manuelom, na razočarenje mnogobrojne publike, ništa se nije desilo.
Kako je u kući VB provela dve nedelje, a pre toga nedelju dana bila u karantinu, ne čudi nas što je Seksi Sandra odmah po izlasku iz kuće pronašla dečka. Pevačici u usponu očigledno su udarili hormoni u glavu, pa se nedavno pred kafićem prepunim ljudi povatala sa svojim novim dečkom, izvesnim Aleksandrom. Te večeri pipala su se i vaćarili naočigled prisutnih, a sve je krenulo pipkanjem po butinama, da bi se završilo najstrašnijom vatačinom!
- Ceo kafić je gledao u njih! Aleksandar je Sandru mazio po licu, ne prestajući da joj šapuće nežnosti na uvce - tvrdi izvor Kurira, koji se zatekao na licu mesta.
Kada su primetili da su predmet pažnje svih prisutnih, pokupili su svoje stvari i nestali iz lokala, ali tu nije bio kraj. Napaljeni par nastavio je da se mazi i ljubaka u kolima na parkingu naočigled radoznalaca koji su ih pomno pratili.
- Pa šta ako sam se ljubila s njim? Dečko se zove Aleksandar Kojić i on je tekstopisac sa kojim sarađujem. Našli smo se da porazgovaramo o novoj pesmi koju pripremam i koja će uskoro izaći. Sve ostalo je moja stvar - rekla je Seksi Sandra

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.