Latest News

Vezao ženu lancima da ga ne ostavi!


Adnan S. (44) iz Bačke Topole uhapšen zbog sumnje da je svoju nevenčanu suprugu R. K. (38) više od 20 dana držao zatočenu u kući! Adnan vezao ženu lancima u strahu da ga ponovo ne napusti


Adnan S. (44) iz Bačke Topole uhapšen je zbog sumnje da je svoju nevenčanu suprugu R. K. (38) vezivao lancima kako ga ne bi ostavila! Adnan se tereti da je od početka oktobra držao nesrećnu ženu zatvorenu u kući. Kako saznajemo, R. K. je posle 20 dana zatočeništva uspela da pobegne, dok je Adnan T. priveden u policiju.
Adnan i R. K., koji su živeli nevenčano, često su se svađali, a R. K. je nekoliko puta bežala od kuće. Adnan je početkom oktobra rešio da je „smiri", pa ju je vezao lancima!
Uspela da pobegne
- Adnan i njegova žena živeli su skromno. Retko sam ih viđao, ali sam čuo da je R. K. nekoliko puta bežala, pa mu se vraćala. U poslednje vreme nisam je viđao, pomislio sam da je opet pobegla. Međutim, šokirao sam se kada sam čuo da ju je vezao lancima. To je strašno - rekao je jedan od komšija ove porodice.
Kako saznajemo, nesrećna žena je više od 20 dana bila zatočena u kući!
- Ona je zatvorena u kuću još početkom oktobra. Suprug ju je vezao lancima. Zaključavao ju je u sobu kada je odlazio u prodavnicu. Nesrećna žena je posle skoro tri nedelje zatočeništva nekako uspela da iskoristi njegovu nepažnju i pobegne. Priča je zaista strašna, u svojoj dugogodišnjoj karijeri ovo nisam doživeo - kaže izvor blizak istrazi.
U Centru za socijalni rad u Bačkoj Topoli saznajemo da je R. K. bila korisnik pomoći i da je često dolazila u ovu ustanovu.
- Živeli su u oskudici, a R. K. je bila sklona „izletima". Napuštala je iznenada kuću, znala je da mu odnese sav novac i da ga ostavi bez dinara. Ipak, on bi uvek kretao u potragu za njom. Kada bi je pronašao ponovo bi se mirili i često su menjali adresu boravka. Izgleda da je Adnan našao nesrećno rešenje da je „smiri" lancima i zadrži u kući - kažu u Centru za socijalni rad.
Adnan S. juče je saslušan u Opštinskom sudu u Bačkoj Topoli. Istraga je u toku i niko od nadležnih nije mogao da da bilo kakvu dodatnu informaciju o ovom slučaju.
Slučaj stravičnog zlostavljanja u porodici koji se dogodio u Bačkoj Topoli nije jedini u Srbiji. Hakija B. (22) iz Topole uhapšen je u septembru 2007. zbog sumnje da je zlostavljao svoju suprugu M. B. (15). Hakija se sumnjiči da je nesrećnu ženu tukao, vezivao lancima i vukao po kući! Pomahnitali muž na kraju je svojoj ženi brijačem odsekao kosu!
Nasilje nad ženama i decom
Hapšenje Peje G. iz Subotice šokiralo je pre nekoliko godina javnost u Srbiji. Peja je osumnjičen da je godinama maltretirao svoju nevenčanu ženu Adrijanu A. (28), a ubrzo je otkriveno da je svoju decu vezivao lancima kao pse! Ovaj monstrum je deci oko vrata vezivao lance, dok bi im ruke i noge vezao zavojima.
U Subotici je 2007. uhapšen Dragan H. zbog višemesečnog zlostavljanja supruge i ćerke. Njegovo iživljavanje nad nedužnim ženama kulminiralo je kada je brutalno pretukao ćerku jer nije dobro zakuvala supu! U istom periodu uhapšen je i Dragomir S. (53), koji je svoju suprugu posle svađe bacio na vreo šporet, vukao je po podu i na kraju pretio da će je zaklati. Franja B. (60) iz Subotice priveden je zbog sumnje da je suprugu Katarinu nazivao pogrdnim imenima, branio joj da izlazi iz kuće i zabranjivao da jede. Franjo je fizički nasrtao na suprugu, izbacivao je iz kuće, a kad joj je branio da jede, govorio joj je da prvo treba da zaradi novac za hranu.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.