Latest News

Nikola izbačen, Karlo ostao u kući

Nikola izbačen, Karlo ostao u kući

Kuću Velikog brata sinoć je napustio Nikola Dančević a iako je bilo planirano da Karlo napusti kuću, Veliki brat je odlučio da mu pruži treću šansu.

Viki je dobila zadatak da izabere koga želi da ostavi u kući dečka Karla ili sestru Kiki.
- Zašto mi ovo radiš Veliki brate. Ovo nije fer. Naravno da biram svoju sestru. Uništio si me skroz - vikala je Viki, a potom je u suzama pala na pod ispovedaonice. Ubrzo je u ispovedaonicu ušao Karlo koji je počeo da je grli. Ukućani koji su iz sobe pratili dešavanja u ispovedaonici mahom su se rasplakali. Karlo je pokušao da objasni Viki da je sve u redu, te da mora da bude jaka, a u jednom trenutku je izustio: „Ne birni Viki, kada izađeš iz kuće pravićemo bebu“. Viki nije mogla da se smiri, neprestano je neutešno plakala, a čak je i Karlo zaplakao. Nastao je opšti haos u kući, a potom je Veliki brat pozvao Karla u ispovedaonicu
- Osećam se kao govno, kao miš! Kako se ona oseća šta ti misliš brate. Misliš da je to ok uraditi devojci od dvadeset godina koja se zaljubila?- nije mogao da se smiri Karlo, a Veliki brat se sažalio i odlučio da ga ostavi u kući.
- Veliki brat nije znao da će vam ovo teško pasti i zbog toga smo odlučili da ti ostaneš u kući - rekao je Veliki brat i posle nekoliko minuta Karlo je po treći put vraćen u kuću. A pre nego što je vraćen iz kuće je izbačen Nikola koji je objasnio svoju vezu sa Jovanom.
- Bilo mi je lepo sa Jovanom, ali nisam se baš zaljubio. Bio sam u situaciji pred zaljubljivanje. Nije pametno imati vezu, posle nekoliko dana kada smo krenuli sa vezom odnosno pokušajem veze, video sam da smo različiti i da ne možemo da funkcionišemo zajedno - objasnio je Nikola.

Pometnja u kući
Karlo kritikovao sve ukućane u VB

Karlo je povratkom u „Velikog brata” za samo dva dana napravio pometnju među ukućanima. Iako mu je bilo strogo zabranjeno da prenosi informacije iz spoljnog sveta, Karlo nije mogao da izdrži te je ponesen iskustvom koje je poneo sa one strane mnogim ukućanima zamerio.
U toj situaciji nije poštedeo ni svoju devojku Viki:
- Ti si velika alapača - rekao je Karlo, na šta se Viki nasmejala:
- Pa dobro, ja ću to da probam da promenim, ali samo da znaš da sam takva i u spoljnom svetu - rekla je Viki.
Karlo nije štedeo ni Tanju, kojoj je rekao da je upućen u njenu taktiku.
- Meni je jasno da ti igraš igru, provalio sam te! - rekao je Karlo, a Tanja je zbunjeno izustila da joj je drago što je upućen, a na njenom licu se moglo videti da je uplašena.
Iako je pre „Velikog brata” bio dobar prijatelj s Dragicom, Karlo u kući ne želi ni da je pogleda.
- Ti mi se uopšte ne sviđaš! - iskren je bio Karlo, na šta je Dragica potpuno poludela, te je počela da ga ogovara na sva usta, te da sve ukućane okreće protiv njega. Blizancima je zamerio da ne brinu o higijeni, a sa Arsom skoro i da ne progovara. Prema Manuelu, s kojim je bio u veoma lošim odnosima, dosta se promenio, ali ga i dalje vređa.
- Pogrešio sam u oceni, ti si dobar čovek. Dobro izgledaš na televiziji, ali si bre mnogo glup! - otvoren je bio Karlo.
Jedine dve osobe koje nisu pretrpele njegove kritike jesu Nikola i Đole, kojima je rekao da su mnogo dobre osobe.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.