Latest News

Marinci dobili i batine i otkaz


Dvojica američkih marinaca koji su pretučeni u diskoteci „Stefan Braun" dobiće otkaz u vojsci SAD. Oni su i pored izričite zabrane koju je propisala ambasada u Beogradu izašli u noćni provod
Amerikance ne interesuje ko je izazvao tuču.  Marinci nisu smeli da izađu u taj klub i zato će biti kažnjeni ... Izvor blizak  diplomatskim krugovima
Dvojica marinaca, koji su pretučeni u noćnom klubu „Stefan Braun" u Beogradu, dobiće otkaz u američkoj vojsci jer su prekršili pravila službe! Kako Press saznaje, marinci su i pored izričite zabrane koju je propisala Ambasada SAD otišli u provod i učestvovali u incidentu u diskoteci.
Marinac R. Dž. M. (27) i njegov kolega pretučeni su u noći između 15. i 16. oktobra u noćnom klubu „Stefan Braun". Američki vojnici, koji čuvaju Ambasadu SAD u Beogradu, napadnuti su u toaletu diskoteke. Oni su zadobili lakše povrede i posle ukazane lekarske pomoći pušteni su kući.
- Policijska istraga utvrdiće ko je izazvao incident u noćnom klubu. Međutim, bez obzira na to ko je kriv za tuču, dvojica marinaca biće hitno povučena sa dužnosti u Beogradu i vraćena u SAD! Oni će najverovatnije dobiti otkaz u američkoj vojsci jer su prekršili pravila službe - kaže sagovornik Pressa blizak diplomatskim krugovima u Beogradu, i dodaje:
- Američka ambasada uvela je stroga pravila u vezi sa izlascima i noćnim provodom u Beogradu. Tačno su navedena mesta koja službenici ne smeju da posećuju. Međutim, dvojica marinaca su i pored izričite zabrane otišla u poznatu beogradsku diskoteku. Amerikance ne interesuje ko je kriv. Njihovi vojnici napravili su ozbiljan prekršaj.
Izvor Pressa blizak policiji kaže da se još utvrđuje ko je izazvao tuču.
- Marinci su napadnuti oko 2 sata ujutru u toaletu. Njih su napali nepoznati mladići, koji su pobegli. Zasad se ne zna motiv napada na američke vojnike - kaže naš sagovornik.
Međutim, juče se redakciji Pressa javilo nekoliko naših čitalaca koji su u noći kada se dogodio incident bili u ovoj diskoteci. Oni, kao i brojni posetioci našeg portala (www.pressonline.rs) tvrde da su Amerikanci bili pijani i da su oni krivi za incident.

Kaznili marince... Američka ambasada u ulici Kneza Miloša u Beogradu

- Već duže vreme izlazim u „Stefan Braun" i do sada se nije dogodio nijedan incident. Dvojica Amerikanaca, u noći između 15. i 16. oktobra, pravila su nerede u klubu. Čak ih je i obezbeđenje kluba u nekoliko navrata zamolilo da izađu. Ne znam šta se kasnije dogodilo, ali se sećam da su se celo veče bahato ponašali - kaže Marko J., student iz Beograda, koji se juče javio našoj redakciji.
U komentaru na našem portalu Ana iz Beograda tvrdi da ovog puta nije bilo nikakve hajke na strance u našem glavnom gradu, već da su Amerikanci krivi za ovaj incident.
- Bila sam u klubu te noći kada su bili i pijani marinci. Ponašali su se veoma bahato. Zadirkivali su goste, zbog čega ih je obezbeđenje kluba nekoliko puta kulturno opomenulo. Prvi put čujem za neki problem u „Stefanu Braunu" i dajem glavu da obezbeđenje nije krivo. Dokle više da stajemo na stranu strancima i da pljujemo po našem narodu?! Ako sami sebe ne poštujemo i ne branimo, neće nas ni drugi poštovati - piše Ana u komentaru na portalu Pressa.
- Pravili su nerede u klubu. Prvo su napravili sr... u WC, nakon toga je polomljeno nešto sitnog inventara, i lepo su zamoljeni od obezbeđenja da napuste klub. Obezbeđenje je krenulo da ih isprati napolje, jedan je nasrnuo na njih. Obezbeđenje je delovalo. I ako je. Sami su to tražili. Iskreno, ne znam da li ste ikada bili gore, ali obezbeđenje je stvarno profesionalno. Ako praviš haos i nered, lepo te zamole da napustiš klub, i to je to. Stvarno sve pohvale za „Stefan Braun"

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.