Latest News

VIŠE NIJE PLAVUŠA!


SEKA ALEKSIĆ PRE NEKOLIKODANA PONOVOPROMENILA DUŽINU I BOJU KOSE
Folk pevačica Seka Aleksić poznata je po tome da veoma često menja imidž. Tako se pre nekoliko dana na proslavi rođendana bliske prijateljice pojavila sa potpuno novom frizurom. Ona je rešila da skrati kosu i da plavu boju zameni smeđom, koja se presijava u nijansu trule višnje.
- Seka je prezadovoljna novom frizurom, a i njen verenik Veljko Piljkić oduševljen je izgledom svoje lepše polovine. Na tom slavlju većina prisutnih komentarisala je promene popularne pevačice i svi su imali samo reči hvale, uz konstataciju da joj ova frizura mnogo bolje stoji - kaže izvor Kurira blizak pevačici.
Kada se pojavila na domaćoj estradnoj sceni, Seka je bila izrazita crnka, ali je ubrzo crnu boju kose zamenila bojom čokolade. Tu nije bio kraj eksperimentisanju, pa je ubrzo postala blajhana plavuša. Kasnije je plavoj kosi dodala i smeđe pramenove, sve do pre nekoliko dana, kada je ponovo promenila imidž.
Ostaje da vidimo do kada će joj biti zanimljiva boja trule višnje, a, kako smo saznali, pevačica je svom frizeru već najavila da želi da napravi novu promenu vezanu za dužinu kose, tako da nema sumnje da će i dalje biti spremna da unosi drastične vizuelne promene.        

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.