Latest News

SEVNULE GAĆERONE!


JASNI MILENKOVIĆ JAMI KAMERMAN SE PODVUKAO POD SUKNJU I SNIMIO DONJI VEŠ
Da je folkerka Jasna Milenković znala da će joj se kamera podvući pod suknjicu i uslikati njene plave gaćice, verovatno bi na snimanje krenula u pantalonama.
Jami je bila gost na jednoj lokalnoj televiziji, gde je promovisala svoj hit singl „Ostani“, a kada je izašla da otpeva pesmu, pojavila se u ultrakratkoj suknjici, koja je otkrivala sve njene atribute, na oduševljenje muškog dela ekipe. Od tog trenutka pa sve do kraja emisije muškarci, a naročito kamermani, nisu skidali pogled sa nje.
S obzirom na to da se zanela pevanjem, nije ni primetila da joj se kamera bukvalno zavukla pod suknjicu snimajući njeno seksi rublje. Međutim, pevačica je bila u tolikom zanosu da nije primetila ostale goste, koji su pokušavali da joj objasne da spusti suknju.
Da li slučajno ili namerno, efekat je postignut, kako kod publike pored malih ekrana tako i kod prisutnih u studiju, koji su s velikim oduševljenjem piljili u njene gaćice ne bi li videli nešto više. Iako je bila u oskudnoj mini suknjici, Jami im je na tren zagolicala maštu počastivši ih u više navrata šireći svoje međunožje.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.