Latest News

Seksepil s potpisom Marijane Mateus


Predstavljamo vam kolekciju ekskluzivnog donjeg veša kojom je Marijana prošle godine ambiciozno ušla u svet dizajna, a šta nam je novo pripremila videćemo na njenoj reviji, 27. oktobra, u okviru 15. Jacobs Fashion Selectiona. Ne sumnjamo da će njena nova kolekcija zračiti ženstvenošću i seksepilom, jer njoj je važno, kako kaže, da žena bude primećena u svakoj prilici.



Proputovala je ceo svet i imala priliku da ponese modele raznih svetski poznatih brendova. Ipak, Marijana Mateus je oduvek želela sama da kreira ono što će obući. Iako je od 15. godine u modi, nekadašnja manekenka je tu želju tek prošle godine sebi ispunila, ušavši veoma ambiciozno u svet dizajna. U njenim kreacijama donjeg veša, kućnih haljinica, bade mantila, trenerki i čarapa sada već uživaju i mnoge naše dame.
− „Marijana Class“ kolekcija je potpuno po mom ukusu – kaže Marijana. − Međutim, dok sam je radila, prvenstveno sam mislila o tome šta nedostaje našim ženama. Osim udobnog veša u raznim bojama, uvek su nam potrebne trenerke ili nešto što možemo na brzinu da obučemo kad treba da istrčimo do frizera, na primer. Iako su od mene svi očekivali glamurozne toalete, htela sam da počnem upravo ovako – kaže.
Kad razmišlja o donjem vešu, Marijani su bitni funkcionalnost, udobnost, ali i pristupačna cena. Upravo to je osnova tekuće kolekcije, koja je prepoznatljiva po rafiniranom spoju elegancije i seksepilnosti. Svoju viziju seksepila ova kreativna dama utkala je u modele koje je dizajnirala.
− Neke žene se osećaju seksi u boksericama, a neke u providnim gaćicama. Ja sam veliki ljubitelj čipke, na primer. Ona je za mene veoma seksi, zato ćete je često primetiti na vešu i čarapama koje sam kreirala – objašnjava Marijana čiji modeli su namenjeni svim damama, bez obzira na godine, kojima je stalo da i kod kuće budu primećene.
Evo u čemu se Marijana najbolje oseća, a to je ujedno i ono što preporučuje.



Za spavanje, ali i za izlazak

Potkošulja i gaćice od pamuka u kombinaciji sa čipkom veoma su udobni, pa u njima možete i spavati. Ovakva potkošulja može se nositi i kao majica, uz džins ili ispod nekog sakoa.
Potkošulja, 840 din
Gaćice, 490 din


 

 

 

 

 

 

 

 

Udobno i atraktivno

Ovaj bade mantil izrađen je u dve varijante materijala − svileni i od poliestera, ali i u nekoliko boja (denver plava, ciklama, lila). Može se nositi uveče pred spavanje, ali i ujutru dok uživate u ispijanju prve kafe. Osim što je udoban, u njemu će se svaka žena osećati veoma privlačno.
Svileni 14.900 din
Poliester-akril 6.900 din


 

 

 

 

 

 

 

Mali, crni bodi

Bodi je više nego funkcionalan deo garderobe. Može se nositi ispod sakoa ili skijaške opreme, a zimi je prijatno i spavati u njemu. Svakoj ženi je kod čarapa izuzetno važna udobnost, a ove, bilo da su tanke ili grilon, gotovo da nećete ni osećati.
Bodi 1.350 din
Čarape 890 din


 

 

 

 

 

 

 

 

Neizostavno i pristupačno

Ovakvu potošulju možete nositi ispod džempera, haljine, ali i ispod neke poluraskopčane košulje. U njoj možete uveče i izaći jer joj čipka daje određenu dozu atraktivnosti. S obzirom na to da je urađena u lila, ciklama, denver plavoj i crnoj boji, lepo će izgledati u kombinaciji sa nekim džinsom, na primer. Slip gaćice su veoma udobne, pa u njima možete i spavati.
Potkošulja 890 din
Gaćice 370 din








 

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.