Latest News

A OD ŽIKE – BELO


VODITELJKA DAJANA PAUNOVIĆ PROSLAVILA 21. ROĐENDAN U PRESTIŽNOM BEOGRADSKOM RESTORANU "KOSTANTINOS", U DRUŠTVU SVOJIH NAJBLIŽIH
Voditeljka i pevačica Dajana Paunović proteklog vikenda proslavila je 21. rođendan u prestoničkom grčkom restoranu "Kostantinos", u krugu najuže rodbine i prijatelja. Vidno raspoložena, u kratkoj crnoj haljini, slavljenica je dočekivala drage goste ni za trenutak ne skidajući osmeh sa lica. U odabiru haljine za njeno veče pomogla joj je prijateljica Sonja Šašić, koja je inače poznata po dobrom ukusu, i koja je bila među zvanicama na rođendanu.
Pored Dajaninih prijatelja, sve najbolje poželeli su joj i njeni roditelji, prijatelji Miloš i Tijana, kao i dečko, producent "Granda" Saša - Žika Jakšić. S obzirom na to da su skoro dve godinu dana u vezi, Žika je svojoj dragoj poklonio skupoceni prsten od belog zlata. Inače, Jakšić je, kao i njegova devojka, bio veoma raspoložen, pa je čitavo veče nazdravljao sa gostima, uživajući u najskupljim vinima koja su te večeri Dajanini prijatelji degustirali.
Vlasnik ovog prestižnog restorana Kosta u Dajaninu čast je pripremio mnogobrojne grčke specijalitete, a bogami i uzo, koji su gosti popili naiskap. Nakon večere društvo mlade voditeljke probalo je i tortu, koju je za ovu priliku napravila Dajanina mama Evica, a veselo društvo je u iću i piću uživalo do ranih jutarnjih sati.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.