Latest News

NAPALIO SE!


UKUĆANKA VB TATJANA JOVANČEVIĆ POKAZALA GOLE GRUDI RADAŠINU MILJKOVIĆU
Ukućanka rijaliti šoua VB Tanja Jovančević počastila je Radašina, a bogami i publiku, tako što je izvela striptiz samo za njegove oči. Ona je zavodljivo svukla svoj brushalter bez imalo blama, znajući da je on posmatra iz svog krevet i bali gledajući njene gole grudi.
Prema mišljenju mnogih, kuća "Velikog Brata" postala je jedan veliki, javni defile jer svakoga dana ukućani gledaocima priređuju neko novo iznenađenje pokazujući golotinju. Tako je bilo i ovoga puta kada su glavni akteri bili Tatjana i najstariji ukućanin Radašin.
Bez obzira na to što je Tatjana među svojim cimerima pronašla i ljubav, ona se bez trunke blama svlači pred ostalim muškarcima, a pušta ih da onako napaljeni balave posmatrajući njeno nago telo.
Preksinoć je tu privilegiju imao samo Radašin, koji je poznat po tome da voli da posmatra ukućanke dok se tuširaju, vrše nuždu ili se presvlače... Tako je bilo i preksinoć. Kada su se svetla pogasila i svi otišli na spavanje, Tanja je rešila da se malo raskomoti i skine brushalter koji ju je stezao. Radašin je celu scenu nemo posmatrao širom otvorenih očiju i usta, i to iz svog kreveta, koji je tik do Tatjaninog. Bez obzira na to što je primetila da brka pilji u nju, ona se nije sakrila, čak naprotiv, potrudila se da njena seksi seansa što duže potraje. Pošto ga je pošteno počastila pokazujući mu gole grudi, navukla je majicu i opušteno legla u krevet. Radašin je vrlo brzo posle toga odjurio u toalet, a šta je tamo zaista radio, možemo samo da naslućujemo?!

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.