Latest News

NAPUŠAVANJE!


DRAGICA RADOSAVLJEVIĆ CAKANA ŽESTOKO IZVREĐALA I ODGURNULA MAJU NIKOLIĆ
Mesec dana nakon početka rijalitija „Farma“ međuljudski odnosi među fensi seljacima sve su gori i gori. Da su im živci tanki kao strune, videlo se juče, kada je pevačica Dragica Radosavljević Cakana žestoko izvređala koleginicu Maju Nikolić. Njihova međusobna netrpeljivost traje gotovo od ulaska na seosko imanje pokraj Barajeva, a tenzije su juče dostigle vrhunac i malo je falilo da sevnu i šamari.
- Maja već dve nedelje kuka kako hoće da izađe, ali publika očigledno želi da je vidi unutra. Ona bi odavno samovoljno napustila farmu, ali je svesna da bi na taj način ostala bez honorara od 1.000 evra nedeljno, koji dobijaju samo oni koje gledaoci glasanjem izbace. Zbog toga je Nišlijka rešila da promeni taktiku i počne da zabušava, što posebno iritira aktuelnu gazdaricu Bebi Dol, ali i Viktoriju i Cakanu - priča izvor Kurira blizak produkciji i dodaje:
- Kap koja je prelila čašu bilo je to što je Maja iskuvavala četkicu za zube u džezvi u kojoj se kuva kafa. Kada je to videla, Cakana je totalno pobesnela. Nazivala je Nikolićevu najgorim pogrdnim imenima, a većina psovki nije ni emitovana u sinoćnoj emisiji. U jednom trenutku rekla je za nju da je fukara, a onda ju je odgurnula rukama.
Maja je potom tražila od organizatora da izbace Cakanu sa farme jer je koristila nasilje, ali taj njen zahtev nije uvažen zato što nije došlo do fizičkog obračuna, već samo do guranja.
Nema sumnje da su strasti VIP seljana uzavrele, pa je sva prilika da na seoskom imanju narednih dana možemo da očekujemo „krv, sreću, suze i znoj“, baš kao u pesmi aktuelne gazdarice Bebi Dol.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.