Latest News

Oskarov spektakl uskoro u Domu sindikata


Novinar Oskar Savić, alter ego Ognjena Amidžića, priprema pozorišnu predstavu u kojoj će ugostiti Cecu, Seku, Natašu, Slavicu i Severinu

Zmija i žaba... Slavica i Oskar

Oskar Savić priprema pozorišnu predstavu! Nakon što je Ognjen Amidžić svom alter egu dao otkaz u „Amidži šouu", simpatični cvikeraš je brže-bolje našao novi angažman, i to na „daskama koje život znače".  Oskar će u svojoj pozorišnoj predstavi „Veliki Oskarov kabare", koju će premijerno izvesti 23. decembra u velikoj dvorani Doma sindikata, ugostiti najveće estradne zvezde.

Oskarovke... Nata, Seve, Ceca i Seka

- Oskar je pao u tešku depresiju kada ga je Ognjen otpustio. Snimio je album „Erotika", koji je publika odlično prihvatila, ali se posle toga povukao iz javnosti na novosadski salaš, gde se posvetio proučavanju nuklearne fizike. Ali, đavo mu nije dao mira, pa je osmislio kabaretsku predstavu sa kojom će pokušati da zaseni popularnost svog ljutog suparnika Ognjena Amidžića. Oskar planira da su svojoj predstavi ugosti najveće estradne zvezde - Natašu Bekvalac, Cecu Ražnatović, Seku Aleksić, Slavicu Ćukteraš i Severinu Vučković. Osim u Beogradu, sa predstavom će posetiti gradove širom Srbije - kaže izvor blizak Ognjenu Amidžiću, alijas Oskaru.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.