Latest News

ĐOKOVIĆ KUPUJE „ASTON MARTIN’’


NAJBOLJI SRPSKI TENISER PLANIRA DA OBNOVI VOZNI PARK AUTOMOBILOM VREDNIM 200.000 €

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u Zagrebu kupuje automobil marke "aston martina DB9", vredan 200.000 evra. Treći igrač sveta odlučio je da novog ljubimca na četiri točka uzme u glavnom gradu Hrvatske, pošto ugledni engleski proizvođač luksuznih automobila nema predstavništvo u Beogradu.
Jedan primerak "aston martina DB9" je već stigao u Srbiju, njegove kvalitete testira otac slavnog tenisera Srđan Đoković, a očekuje se da će njegov sin veoma brzo uzeti ključeve nove limuzine. Novak je toliko oduševljen ovim modelom "aston martina" da jedva čeka da postane vlasnik ovih skupocenih kola.
Inače, proizvođač automobila iz Engleske bio je prisutan na turniru u Beogradu, koji je organizovala familija Đoković, a dva "aston martina" bila su izložena uz terene na 25. maju.
Novak Đoković je do sada bio veliki zaljubljenik u BMNJ, te je vozio sportsku liniju BMNJ 130 i M, koji su u Srbiju uvezeni posebno za slavnog tenisera.
Podsetimo da je slavni teniser od pre četiri meseca i vlasnik skupocene jahte "Menhetn 60", koju je isprobao letos u vodama Mediterana zajedno sa svojom devojkom Jelenom Ristić.
Plovio marke "sansiker" došlo je u ruke trećeg igrača sveta preko svetski poznate jahting kompanije i Novaka je koštala dva i po miliona evra. Skupocena jahta ima četiri kabine, salon, kuhinju, kupatilo i gliser. Dnevna soba prostire se na dva odeljka, od kojih jedan može da se pretvori u trpezariju, nameštaj je presvučen belom kožom i preovlađuju elementi od drveta. Jahta poseduje i nekoliko većih plazma ekrana, ima odlično ozvučenje i mini-bar. Plafon je presvučen kožom, ali delom pleksiglasom, te će Đokovići noću moći da uživaju u pogledu na mesec i zvezde. Spavaća soba obložena je drvetom, a na sredini je veliki bračni krevet. Kupatilo je i više nego luksuzno, sa tuš kabinom i džakuzijem. "Menhetn 60" se prostire na 19,6 metara, a brzina je 32 čvora. Kapacitet rezervoara je 3.000 litara benzina, dok rezervoar sa svežom vodom ima zapreminu od oko 700 litara.
Ona je u toku godine usidrena u Monte Karlu jer porodica Đoković smatra da je ovo mondensko mesto najsigurnije za ovu skupocenu "igračku".
Zaradio tri miliona evra
Srpski teniser Novak Đoković je samo od turnira u ovoj godini inkasirao više od tri miliona evra i nalazi se na četvrtom mestu po zaradama u 2009. godini.
Teniseri će imati još šansi za zaradu do kraja novembra, jer će se završni turnir u Londonu održati od 22. do 29. novembra. Učešće je obezbedio Novak Đoković, a tamo će se osam najboljih boriti za nagradi fond od pet miliona dolara.
   

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.