Latest News

Topalko poljubio Sandru

Topalko poljubio Sandru

Pao je prvi poljubac na „Farmi”! Nakon nekoliko dana grljenja, maženja i bliskosti, folk pevač Milan Topalović Topalko i misica Sandra Obradović su se poljubili. 

Topalko, koga u emisiji gledaju žena i ćerkica, već je na početku serijala pokazao da mu iskazivanje simpatija pred kamerama ne predstavlja problem, te da mu prija nadimak „švaler” koji su mu farmeri nadenuli. Tih prvih nedelja je zavodio Marinu Perazić koju je neprestano mazio, grlio, masirao…
Iako se svima činilo da će upravo između njih pasti prvi poljubac, Marina je počela da izbegava Topalka jer, kako je tada objasnila, „nije spremna da rasturi još jedan brak”. Ipak, iako su tvrdili da se između njih ništa nije desilo, voditeljka Tanja je nakon izbacivanja ispričala da je skoro sigurna da se, kada su Marina i Topalko prenoćili u istom krevetu, jorgan čudno pomerao.
Bilo kako bilo, Marina je okrenula leđa, a u kombinaciju se ubacila Sandra. Topalko je isti način udvaranja primenio i na Sandri, a da se nešto više dešavaprimetili smo kada su se, van dometa kamera, dopisivali preko sveske. Pribijeni jedno uz drugo, Sandra i Topalko su započeli igru.
- Da li si sakrila svesku - upitao je Topalko, a misica mu je istog trenutka donela svesku koja je bila sakrivena u sobi i počela je da se dopisuje sa njim. Kada su završili, Topalko je iscepao ispisane papire i bacio ih u „smederevac” kako niko ne bi mogao da vidi šta su pisali. Posle tri, četiri dana gugutanja, Topalku je napokon uspelo da osvoji Sandru.
Nakon njene rođendanske žurke, tokom koje se dobro i pojelo i popilo, popustile su kočnice i pao je i taj prvi poljubac. Topalko nikako nije mogao da sakrije da mu je zaigralo srce, a ni Sandra nije ostala ravnodušna.
I možda bi ovo udvaranje i ljubljenje bilo i više nego simpatično da Topalka u spoljnom svetu ne čeka supruga Vesna sa kojom ima ćerkicu. Dok se Topalko ljubi sa Sandrom, Vesna u Beogradu čuva domaćinstvo. Ipak, izgleda da Vesna razume njegove izlete pošto je u nekoliko navrata za tabloide izjavila da bi mu oprostila prevaru. Topalko, inače, na estradi važi za velikog švalera…

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.