Latest News

Farma sve do Nove godine!


Čelni ljudi televizije Pink planiraju da emitovanje popularnog rijaliti-šoua produže do Nove godine i da u najluđoj noći proglase pobednika
Produženje dolazi u obzir samo ako do kraja šoua ostanu takmičari koji su zanimljivi publici - Nigor, Cakana, Maja Nikolić, Topalko, Viktorija i Bebi Dol ... 
Vlasnici televizije Pink Željko i Milica Mitrović pregovaraju sa producentima „Farme" da emitovanje popularnog rijaliti-šoua produže do 31. decembra i da tek u novogodišnjoj noći proglase pobednika!

Kazna za Cakanu
Folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana ipak će biti kažnjena zbog fizičkog napada na Maju Nikolić. Kako saznajemo, ona neće biti diskvalifikovana iz takmičenja, već će biti automatski nominovana. PR menadžer televizije Pink Tanja Vojtehovski potvrdila je da će Cakana biti kažnjena.
- Cakana će biti sankcionisana. Producenti još nisu odredili kaznu, to će učiniti tek danas - rekla je Tanja.

Kako saznajemo, najpre je planirano da finale „Farme" bude početkom decembra. S obzirom na to da ovaj rijaliti-šou od početka emitovanja obara sve rekorde gledanosti, velika je verovatnoća da se takmičenje na Pinkovom seoskom imanju produži do Nove godine.
- Producenti serijala i vlasnici Pinka pregovaraju o produženju takmičenja. Ovih dana o tome će razgovarati i sa farmerima, koji su ranije potpisali ugovore o takmičenju na dva i po meseca. Neki od njih verovatno neće pristati, jer već sada žele da samovoljno napuste šou. Takođe, produženje dolazi u obzir isključivo ako do kraja šoua ostanu takmičari koji su zanimljivi publici. Među njima su Nigor, Cakana, Maja Nikolić, Topalko, Viktorija i, naravno, Bebi Dol, čiji je ulazak na „Farmu" izazvao brojne pozitivne reakcije. Postoji mogućnost da glavnu nagradu, vrednu 100.000 evra, znatno povećaju - kaže izvor blizak producentima.
U utorak veče „Farma" je bila ubedljivo najgledanija emisija na svim kanalima sa nacionalnom frekvencijom.
Emisiju „Pregled dana" gledalo je čak 2.248.000 gledalaca! „Farma" je imala 200.000 gledalaca više od „Dnevnika 2" na RTS-u, koji već godinama ima titulu najgledanije emisije.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.