Latest News

DAJ ŠTA DAŠ!


JOVANA PAVLOVIĆ MOLILA NAJSTARIJEG UKUĆANINA RADAŠINA DA JE MAZI PO NOGAMA
Jovana Pavlović izgleda stvarno više ne može da izdrži bez seksa, pa sve vreme to pokušava da nadoknadi na druge načine. Prošle noći molila je Radašina da joj mazi noge, što je ovaj jedva dočekao.
Atraktivna starleta Jovana Pavlović prvo je pokušala da se ogrebe za seks od Nikole, ali joj to nije pošlo za rukom jer su se posvađali već drugo veče.
Posle njega na red je došao mlađani Manuel. Njega je iskusna igračica zamalo silovala na žurki. Međutim, ni tu se nije ovajdila, osim za dobru vatačinu.
Kako vreme odmiče, ona je sve više željna iskusne muške ruke, pa je posegnula za nekim koga do sada nije konstatovala, a kamoli nešto više. S obzirom na okolnosti u kojima se nalazi, utehu je pronašla u Radašinu, sa kojim je ispijala alkohol, a potom ga promovisala u svog ličnog masera. Pošto su se smestili u dnevnoj sobi, tik jedno do drugog, Jovana je namerno zabacila svoje noge preko Radašina. Posle nekoliko minuta mu se nasmejala, a onda ga maznim glasom zamolila da je nežno mazi po nogama.
- Hajde, Radašine, češkaj me malo. Znam da jedva čekaš, matori perverznjaku. Loše ti sve nešto - rekla mu je ona kroz smešak.
Ovaj se nije dvoumio, zavukao je ruku između njenih nogu i laganim
pokretima joj mazio listove, polako gmižući naviše.
- Sad ću stvarno da se napalim - dodala je Jovana.
Kako stvari stoje, jedini ukućanin kome još nije ponudila seks je upravo Radašin, a s obzirom na to koliko mu se Jovana dopada, malo je verovatno da bi je odbio

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.