Latest News

Bajaga dodeljuje MTV nagradu u Berlinu


Momčilo Bajagić Bajaga, koji ovih dana priprema seriju velikih koncerata u “Sava centru” krajem decembra, dobio je veliku čast od MTV-ja. Bajaga je dobio poziv da na dodeli MTV nagrada u Berlinu uruči statuu za najbolji “regionalni akt” hrvatskom ženskom sastavu “Lolobriđida”. 


- Početkom novembra putujem u Berlin gde ću učestvovati na predstojećoj dodeli nagrada, a uručiću nagradu bendu “Lolobriđida” koji je pobedio ove godine. Gledaoci MTV-ja će to moći da gledaju 5. novembra na televiziji, a mislim da je dobra fora biti među zvezdama koje su izabrane da dodeljuju MTV nagrade. Ukazana mi je zaista velika čast kao muzičaru sa Balkana - kaže Bajaga.
Krajem godine Bajaga i “Instruktori” će održati tri koncerta (28, 29. i 30. decembar) u “Sava centru” da bi obeležili jubilej - dve i po decenije od izlaska prve ploče benda.


- Sviraćemo tri koncerta sa standardnim repertoarom u “Sava centru”. Imamo ideju da svake večeri imamo druge goste i da izvedemo po nekoliko starih numera koje retko sviramo. Ovih dana smo malo uvežbavali repertoar i bend zvuči odlično - kaže Bajaga.
Inače, hrvatski bend “Lolobriđida” osvojio je regionalnu MTV nagradu u konkurenciji “Darkwood Dub” (Srbija), “Dubioza kolektiv” (BiH), “Elvis Jackson” (Slovenija) i “Superhiks” (Makedonija). Fanovi su mogli da glasaju putem interneta do 11. oktobra. “Lolobriđida”, nekada ženski duo, a sada šestočlani bend, konkurisaće za “Best European Act”.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.