Latest News

SVAĐA I ZA SLAVU


UČESNICI POPULARNOG RIJALITIJA USPELI DA SE POSVAĐAJU I NA SVETU PETKU
Koliko su se VIP farmeri zakrvili, najbolje se videlo prekjuče, kada su uspeli da se posvađaju i ispred slavske sveće. Naime, Toma Panters i Snežana Mišković Viktorija slavili su Svetu Petku, pa je u to ime upriličen svečani ručak za sve na seoskom domaćinstvu kraj Barajeva. Dan je počeo lepo, ali negde oko podneva frontmen Blek Pantersa počeo je da diže galamu jer su žene radile u kuhinji, umesto da se drže zadatka i da čiste kod životinja.
Nešto kasnije on započinje žešću svađu sa Marinom Perazić, koja nije htela da pomuze kravu, pravdajući se da ne može više da radi sve ono što je radila do sada. Razdražljivi Toma nastavlja da viče na sve redom kako ništa ne rade i kako su bezobrazni.
Taman kada su se strasti smirile i kada je trebalo da počne svečani ručak, Viktorija nije uspela da pronađe svoje čizme, pa je demonstrativno otišla da spava, iako je slavila slavu. Cakana, Big Mama i Sale Jovanović molili su je sat vremena da dođe za sto, što je ona na kraju i učinila.
Ako je suditi po tome da su se poznati farmeri svađali i na veliki crkveni praznik, onda nema sumnje da će i narednih dana svađe, prepirke i teške reči biti glavno obeležje rijalitija „Farma“.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.