Latest News

GUZA XXL!


KORPULENTNA NIKŠIĆANKA DRAGICA JANIČIĆ POKAZALA GOLO DUPE
Po mnogima najčudnija ukućanka ovogodišnjeg VB Dragica Janičić juče je pokazala da i ona konja za trku ima pokazavši svoje dupe prilikom presvlačenja.
Pored zgodnih cica Violete, Jovane i Danice, retko koja ukućanka može da dođe do izražaja. Još ako se uzme obzir da se neke od njih svakodnevno šetkaju polugole, onda sve nade padaju u vodu.
Međutim, pošto nova ukućanka, korpulentna Dragica s ljubomorom gleda na sve devojke u kući, danima je smišljala kako da im dokaže da i ona ima dobru pozadinu, doduše malo poveću, ali bože moj, i to neko voli. Tako je bucka odlučila da publici, a i ukućankama, pokaže svoj zadnji trap. Naime, nakon što se udobno smestila na krevet ne bi li se presvukla, ona je namerno sklonila prekrivač i polagano počela da se presvlači. Laganim pokretima počela je da navlači crvene pantalone trudeći se da ih što sporije obuče ne bi li se njeno golo dupe što više slikalo.
Inače, ta predstava trajala je nekoliko minuta i ko zna koliko bi još da ostale ukućanke nisu odmah počele da komentarišu kako Dragica na svojoj guzi i butinama uzgaja plantažu celulita.
I dok su ljubomorne ukućanke zgrožene njenim pozamašnim dupetom, na forumima je potpuno drugačija situacija, jer se većem broju muškaraca njeno dupe i te kako svidelo...  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.