Latest News

NAPETO U „VELIKOM BRATU” Okršaj Jovane i Dragice


U kući „Velikog brata” umalo nije došlo do fizičkog obračuna, i to između dve devojke. Dragica i Jovana su se žestoko posvađale, a Dragica je izvređala mladu Kraljevčanku koja je na kraju htela da je udari.

Sve je počelo kada su Nikola i Dragica počeli da razgovaraju o kastinzima i Veliki brat je odlučio da ih kazni. Ali, kako bi dodatno podgrejao atmosferu koja je poslednjih dana, kada su svađe u pitanju, došla do usijanja, Veliki brat im je ostavio opciju da mogu da izaberu četvoro ukućana koji će služiti kaznu umesto njih. Dragica se, kao iz topa, odlučila za Jovanu i Tanju, a Nikola je izabrao Radašina, ali nije mogao da se seti nijednog drugog ukućanina. Dragica je uzela slobodu da umesto njega izabere Admira. Ono što Dragica i Nikola nisu znali jeste da su ukućani u susednoj sobi gledali prenos iz ispovedaonice, sa nevericom. Nepravda ih je zabolela i Jovana je odmah osula paljbu po Dragici.
Devojke su razmenile teške reči, Dragica je Jovani u jednom trenutku rekla da je prostitutka i loš čovek, a Jovana je zapretila da će je udariti. Kada se svađa završila Dragica je objasnila da je baš srećna što je Jovana kažnjena, dok je Jovana otišla u spavaću sobu i zaplakala.


- Dragica je nebitna. Iskompleksirana je. Ljubomorna. Ne obraćaj pažnju - tešile su je Viki i Tanja, na šta je Jovana rekla kako bi mogla da udavi Dragicu.
- Da smo u Kraljevu i da mi je tako nešto rekla, slomila bih je, ovde ne smem tako da se ponašam - plakala je neutešno Jovana, dok je Dragica likovala.

Izbacivanje
Iz kuće „Velikog brata” večeras ispada jedan ukućanin. Publika ovoga puta glasa za svog favorita, a biće nominovano dvoje sa najmanjim brojem glasova. Potom stanari glasaju za ostanak jednog od to dvoje. Onaj sa najmanje glasova napušta kuću.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.