Latest News

CECA POKAZALA DEČKA!


NA ROĐENDANSKO SLAVLJE ĆERKE ACE LUKASA SVETLANA RAŽNATOVIĆ DOŠLA DRŽEĆI SE ZA RUKE S MANEKENOM VLADIMIROM CVETKOVIĆEM CVELETOM
Jedna od najpopularnijih domaćih pevačica Ceca Ražnatović izgleda da je konačno uspela da nađe muškarca po svojoj meri. Ona se već nekoliko nedelja ne odvaja od novosadskog manekena Vladimira Cvetkovića Cveleta, o čemu je Kurir prvi pisao, a pre nekoliko dana zaljubljeni golupčići pojavili su se na rođendanskom slavlju ćerke Ace Lukasa Miljane, koja je napunila 18 godina.
3- Poznati folker je za ćerkino punoletstvo u jednom prestoničkom restoranu napravio veliko slavlje, na kojem su bile brojne kolege. Tu je viđena Sonja Šašić, pa Mira Škorić i još desetak prijatelja s estrade. Među poslednjim zvanicama pojavila se Ceca Ražnatović, koja je opušteno ušetala u restoran držeći se za ruke s manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom. Ovaj prizor iznenadio je većinu prisutnih jer se popularna pevačica prvi put pojavila na nekom skupu ne skrivajući dečka - priča izvor Kurira koji je bio na slavlju.
Poznata pevačica upoznala je svoje „pile“ preko zajedničkog prijatelja, nakon čega su se svakodnevno čuli, a neretko se dopisivali i preko Fejsbuka. Nakon toga Ceca je sve češće putovala u Novi Sad, gde se viđala sa Cveletom, najčešće u lokalima „Dva galeba“ i „Studio“, u kojima su mogli na miru da ćaskaju.
Ispitivanje terena i upoznavanje potrajalo je petnaestak dana, nakon čega su očigledno započeli romansu, što su nedavno i pokazali na pomenutom slavlju. S obzirom na to da Aca Lukas nije dozvolio medijima da prisustvuju proslavi, već je angažovao jednog fotografa za lične potrebe, Ceca i Vlada su opušteno mogli da razmenjuju dodire i poljupce, ne strahujući da će se sutradan pojaviti u novinama.
Bilo kako bilo, izgleda da je folk kraljica konačno našla svog princa, a da li će uskoro progovoriti o svojoj vezi, ili će i dalje igrati na kartu skrivanja, videćemo već narednih dana.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.