Latest News

ŠTA ĆE MI GAĆE?!


KRISTINA RALEVA POKAZALA GOLO MEĐUNOŽJE NA ŽURKI U KUĆI NA KOŠUTNJAKU
Nova ukućanka „Velikog Brata“ Kristina Raleva preksinoć je najširem auditorijumu pokazala da je mnogo slobodnija od svoje sestre bliznakinje Violete. Zgodna Makedonka je na žurki organizovanoj u čast ostanka Viki i Karla u kući obukla mini suknju, ali je očigledno zaboravila da odene i donji veš, pošto je čitave večeri u dnevnoj sobi sevala svojim međunožjem.
- Kiki je sela na sofu kraj Karla u veoma kratkoj mini suknji, nazdravljajući vinom pošto su sestra i zet ipak ostali u kući. Mlada crnka je sve vreme širila noge, pri čemu se jasno videlo da ne nosi gaćice. Karlo nije mogao da vidi obnaženu svastiku jer je sedeo pored nje, ali su zato svi ukućani koji su bili preko puta nje jasno mogli da uoče da Kiki nema donji veš - priča naš izvor blizak produkciji.
Atraktivna devojka pokazivala je svoju intimu više od pola sata, sve vreme pijući vino i glasno se smejući. Posle samozvane starlete Jovane, ona je druga ukućanka koja je bez blama pokazala obnaženo međunožje, dok njena sestra bliznakinja Viki za više od mesec dana boravka nije želela da se upušta u ovakve egzibicije.
Da li će joj sve ovo doneti veći broj fanova ili će je publika nominovati zbog pokazivanje golog međunožja, videćemo već narednog ponedeljka, kada će biti izbačen još jedan učesnik popularnog rijalitija.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.