Latest News

ZEČICE U AKCIJI!


VELIKI BROJ POZNATIH LIČNOSTI LUMPOVAO NA PLEJBOJEVOJ ŽURKI U CENTRU PRESTONICE
U samom centru Beograda preksinoć je održana Plejbojeva žurka, na kojoj je viđen veliki broj poznatih ličnosti. Među prvima pojavila se atraktivna Hrvatica Nikolina Pišek, koja se tokom čitave večeri nije odvajala od dugogodišnjeg dečka Kristijana Curavića. Zanosna voditeljka obasipala je poljupcima svoju jaču polovinu, dok su im ispred očiju skakutale razgolićene „zečice“.
Ludu žurku nisu želeli da propuste ni mnogi glumci i pevači, pa se tako među gomilom zvanica pojavio Dejan Cukić, koji nije krio oduševljenje zbog odlične atmosfere. Glumica Danijela Vranješ, koja je svojevremeno osvanula na naslovnoj strani svetski poznatog časopisa, došla je bez dečka, pa je s prijateljicom uživala u koktelima i dobroj zabavi.
Jedna od najatraktivnijih cica bila je novopečena pevačica Anastasija Buđić, koja je svojim seksi izgledom mamila uzdahe brojnih muškaraca.
Uz gurmanluk i dobra pića, žurka je potrajala sve do ranih jutarnjih sati, kada su i oni najuporniji morali da se odvoje od oskudno odevenih „zečica“, koje su tokom čitave noći raspirivale maštu.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.