Latest News

Frka na "Farmi": Cakana napala Maju!


Dragica Radosavljević fizički nasrnula na Maju Nikolić. Nišlijka tražila od organizatora da diskvalifikuju Cakanu, danas se očekuje odluka o kazni
Smišljena provokacija... Maja je izazivala Cakanu
Višenedeljne svađe Maje Nikolić i Dragice Radosavljević Cakane kulminirale su fizičkim obračunom!
U noći između utorka i srede, iznervirana Majinim ponašanjem Cakana je iznenada skočila i Nišlijku svom snagom odgurnula! Nikolićeva je odmah napustila kuću i potražila pomoć od gazdarice Bebi Dol, a zatim je od producenata „Farme" zahtevala da Cakanu diskvalifikuju!
- Za fizičko nasilje sankcija je diskvalifikacija! - rekla je Maja.
Producenti rijaliti-šoua nisu želeli da komentarišu Cakanin napad na Maju. Oni će danas odlučiti da li će folkerku izbaciti sa seoskog imanja.

Daniel Popović na slovenačkoj „Farmi"
Hrvatski pop pevač Daniel Popović danas ulazi na slovenačku „Farmu". Kontroverzni pevač, poznat po hitu „Džuli", prihvatio je da u šouu provede sedam dana. Daniel tvrdi da mu je promocija važnija od novca i da bi glavnu nagradu, vrednu 50.000 evra, podelio sa drugim takmičarima.

- Prema pravilima „Farme", ukoliko farmer pređe granicu imanja ili se potuče - automatski mora biti diskvalifikovan! Ako Cakana ne bude diskvalifikovana, sigurno će biti kažnjena - kaže izvor , i dodaje da se dve pevačice od prvog dana takmičenja verbalno sukobljavaju:
- S obzirom na to da su se često svađale, očekivalo se da će se i fizički obračunati! Atraktivna Nišlijka je poslednjih dana namerno iritirala ukućane - kukala je zato što na farmu ne dolazi frizer, često je bespotrebno tražila pomoć lekara... Izgleda da joj je jedini cilj bio da izvede iz takta Cakanu, da bi je producenti diskvalifikovali. Sluškinja Maja u utorak veče poručila je da naredbe prima isključivo od gazdarice „Farme", a ne od Cakane. Ova izjava dovela je do ludila folkerku, koja je skočila i svom snagom odgurnula Nikolićevu. Iako su svi očekivali da će se pevačice i potući, Maja je odmah napustila kuću i od producenata tražila da je zaštite i izbace Cakanu!
U poslednjih nekoliko dana odlazak sa „Farme" najavile su Viktorija i Big Mama.        

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.