Latest News

BEBI ISKULIRALA BIG MAMU


NOVA GAZDARICA „FARME“ DRAGANA ŠARIĆ NIJE HTELA DA POŠTEDI SVETLANU TANASIĆ I USLIŠI NJENE MOLITVE DA JE MALO POŠTEDI OD PREVELIKOG RADA I POSLA
Iako su do juče mislile da su u istom taboru, Bebi Dol, otkako je postala gazdarica, pokazala je da je ravnopravna prema svima, što govori činjenica da Svetlani Tanasić, alijas Big Mami, nije htela da usliši molbe. Naime, kad ju je „Grandova“ pevačica zamolila da je poštedi kako bi se malo odmorila i predahnula od posla koji stalno obavlja na Farmi, Bebi ju je najstrašnije iskulirala.
- Ne želim uopšte to da slušam. Nemoj mi ništa pričati. Žene u kući se samo svađaju, kao kokoške su! - rekla je Bebi Dol Big Mami, dok joj je ova šaputala i molila za pomoć.
Kada je videla Bebicinu reakciju, Svetlana se, kao i obično, samo namrgodila i nije htela ništa više da komentariše. Očigledno nije ni slutila da će joj njena koleginica tako nešto reći, pa je malo kasnije, ponesena besom, izjavila kako joj je dosta rada i kako joj se sve smučilo.
- Ludim zbog stalnog rada! Trebalo bi krave da muzu Sandra i Maja, a da se ja šminkam i budem lepa - izjavila je Tanasićeva, koja se, otkako je ušla u kuću, nijednom nije nasmejala i po mnogima širi negativnu energiju, koja je više nego očigledna.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.