Latest News

Borba za život i 100.000 evra





Druga sezona ekstremnog rialiti serijala „Survivor”, koji je sniman na Filipinima, počinje večeras u 22 sata na „Foksu”. Dvadeset dva takmičara iz Srbije, Makedonije, Slovenije i Republike Srpske boriće se tokom 52 dana na negostoljubivim obalama poluostrva Karamoan za vrednu nagradu od 100.000 evra i titulu jedinog preživelog.

Za razliku od prošle godine kada su svi učesnici „Survivora” zajedno putovali u Panamu, ovogodišnji takmičari su se prvi put sreli tek na Filipinima. Svi su putovali različitim letovima iz različitih gradova Evrope, u različito vreme. Gledaoci će u prvoj epizodi videti kako su ih odmah po dolasku na Filipine sačekala dva neprijatna iznenađenja.
Zanimljivo je da su takmičare dočekali pripadnici domorodačkog plemena koji se nikada ranije nisu susreli sa belim čovekom, kao ni sa motornim vozilima. Pojava kamiona izazvala je pravo oduševljenje simpatičnih i gostoljubivih domorodaca.



Međutim, sav entuzijazam naših robinzona splasnuće kada shvate gde su zapravo došli, te da su filipinska ostrva najlepša upravo na razglednici. Dakle, 11 muškaraca i 11 žena ubrzo ostaju sami, a njihov prvi zadatak je da pronađu adekvatno mesto na kome će sebi izgraditi skloništa...

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.