Latest News

Pekao rakiju, izazvao eksploziju plina


Mihalj S. (57) iz Kikinde povređen je u eksploziji plina dok je pekao rakiju u svojoj garaži! Mihalj je zadobio opekotine po glavi i rukama i posle ukazane lekarske pomoći u kikindskoj bolnici poslat je na kućno lečenje


Mihalj S. osetio je prekjuče miris plina u garaži u kojoj je pekao rakiju u kazanu. Kako je u garaži bio mrak, on je upalio šibicu kako bi proverio gde curi plin. U strahovitoj eksploziji srušena je garaža, dok je Mihalj odleteo nekoliko metara napolje!
- Ne znam zašto je moj muž upalio šibicu kada je znao da u ovoj prostoriji koristimo plin. Do sada nismo imali problema sa plinom. Mihalj je imao mnogo sreće! Eksplozija je srušila garažu, a on je zadobio lakše opekotine po licu i rukama - kaže njegova supruga Klara S. U Policijskoj upravi u Kikindi kažu da je počela grejna sezona i da gotovo 15.000 domaćinstava u kikindskoj opštini koristi plin za grejanje svojih prostorija. Iz policije upozoravaju građane da ne pale upaljače ili šibice kako bi proverili da li negde curi plin.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.