Latest News

Cakana napušta ‘Farmu'!


Dragica Radosavljević uskoro će svojevoljno napustiti Pinkovo seosko imanje zbog ranije ugovorenih obaveza, to potvrđuje i njen suprug Nebojša Negić
Maja Nikolić, kao daleko mlađa koleginica, trebalo bi da ima više poštovanja prema Cakani ... Nebojša Negić, Cakanin suprug
Dragica Radosavljević Cakana uskoro će svojevoljno napustiti rijaliti-šou „Farma", saznaje Press! Naime, Cakana je odlučila da na Pinkovom seoskom imanju provede najduže mesec dana i uskoro će, zbog ranije ugovorenih obaveza, otići sa farme.
Advokat Nebojša Negić, koji je već 15 godina u braku sa Cakanom, smatra da pevačica ima velike izglede da pobedi u šouu i osvoji nagradu od 100.000 evra, ali potvrđuje saznanja Pressa da bi uskoro mogla da napusti šou.

Nikola 357 tražio da napusti „Farmu"!
Nikola Hadži Nikolić, frontmen grupe „357", u utorak veče odlučio je da napusti „Farmu". Navodni razlog je to što na žurku, koja je u ponedeljak upriličena povodom otvaranja Đanijevog kafića, nisu došli gosti koje je on pozvao, a reč je grupi „Bjesovi". Posle višečasovnih pregovora s producentima šoua, Nikola je ipak odlučio da ostane na farmi.

- Ona ima sve preduslove da bude pobednica. Ali, njen cilj nije bio da uđe na farmu i osvoji nagradu, već da bi istakla duhovne vrednosti i razbila predrasude da javne ličnosti žive bajkovite živote, u čemu je i uspela. Mislim da će Cakana uskoro morati da napusti šou, jer je čekaju unapred dogovorene obaveze - kaže Nebojša.
Nedić tvrdi da se njegova supruga na farmi ponaša kao i u privatnom životu.
- Cakana je pokazala da je prirodna i spontana, kakva je i u privatnim životu. Kada je ušla u šou, pomislio sam da ću tek posle nekoliko dana osetiti nostalgiju. Međutim, posle samo nekoliko sati počela je da mi nedostaje. Ona je neverovatna osoba, ne odbija ništa da radi.
Kako saznaje Press, Cakana je pre muzičke karijere radila kao spremačica u beogradskoj toplani, što njen suprug nije mogao da potvrdi.
- Meni nije poznat taj podatak. Cakana je završila Višu hemijsku školu i nije imala potrebu da se bavi tim poslom. Jedino ako je radila preko omladinske zadruge, ali ja o tome stvarno ništa ne znam - kaže Nedić.
Pevačica se u šouu već sukobila s koleginicama Majom Nikolić i Svetlanom Tanasić.
- Cakana je najstarija učesnica i od obe koleginice ima daleko duži muzički staž. Big Mama je na kraju postupila kao prava dama i pomirila se sa Cakanom. Maja Nikolić, kao daleko mlađa koleginica, trebalo bi da ima više poštovanja, no dobro - zaključuje Cakanin suprug. 
Hrvati optužuju Marinu da je pevala četničke pesme!
Hrvatski mediji optužili su pevačicu Marinu Perazić da je u rijaliti-šouu „Farma" pevala četničke pesme! Kako oni tvrde, Perazićeva je u ponedeljak uveče na „Farmi" zapevala četničke stihove „Nad Kraljevom silna vatra seva, je... zemlju koja četnika nema"!
- Pesmu su izveli Cigani, koji su posetili šou zajedno sa Svetlanom Cecom Ražnatović, Arkanovom udovicom, koja se, za razliku od naše Marine, nije odvažila da zapeva - pišu hrvatski mediji.
Kako otkriva Press, Marina se bez osnova našla na stubu srama u Hrvatskoj jer u šouu nije pevala četničke pesme, čak su ostali takmičari zbog nje zapevali dalmatinske pesme! Perazićeva je te večeri Ceci navodno pohvalila uslove na srpskoj „Farmi":
- Ovo mi je kao Banja Koviljača posle hrvatske „Farme" - rekla je bivša pevačica grupe „Denis i Denis".
Marinu (51) čak optužuju da u rijaliti-šouu zavodi oženjenog Milana Topalovića Topalka (30), s kojim se „pipka, masira i razmenjuje nežne poglede". Hrvatska pop pevačica ne može da nađe zajednički jezik sa ženama - posvađala se sa Big Mamom, Viktorijom i Majom Nikolić. Temperamentna Nišlijka Maja nazvala ju je „ludom, neurotičnom i debelom", a Perazićeva joj je uzvratila da je „prosta i nepodnošljiva".           (D. M.)

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.