Latest News

DIPLOMAC


NEMANJA STEVANOVIĆ DOBIO ZLATNU PLAKETU OD VRSNOG UČITELJA PEVANJA ZORANA POPOVA
O glasovnim sposobnostima grandovca Nemanje Stevanovića mnogo toga je već napisano, a da njegov talenat ne bi ostao samo slovo na papiru, mladi pevač je odlučio da poseti jednog od najboljih učitelja pevanja Zorana Popova i usavrši svoje glasovne sposobnosti i stil pevanja.
- Duži vremenski period pokušavam da pronađem osobu koja će mi preneti svoje znanje i pomoći da upotpunim svoje muzičke veštine. Pored tehnike pevanja, Zoran Popov mi je dao savete i o ponašanju na sceni i još mnogo toga što je neophodno da budete vrhunski izvođač - kaže zvezda Granda za Kurir.
Nakon dvadeset časova Stevanović je dobio diplomu o završenoj školi pevanja, ali i zlatnu plaketu, koju dobijaju samo posebno talentovani pevači.
- Nemanja je odgovoran, iskren i svestan svojih kvaliteta, ali i činjenice da na talentu treba mnogo raditi. Sa takvim stavom uspeh je neminovan - prokomentarisao je svog „diplomca“ vrsni učitelj, kod kojeg su svoj glas usavršavali i Silvija Nedeljković, Bojan Marović, Anabela Fanki Dži, Leontina Vukomanović, Vesna Đogani i mnogi drugi...

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.