Latest News

Indiani nisu potrebne pare!


Banjalučanka Indiana Pejić ušla je u kuću „Velikog brata" samo da bi dokazala da može sve što i njen „veliki tata" Slavko, tvrde njeni roditelji! Pejići tvrde da Indiana u kući neće osramotiti sebe i porodicu, ali priželjkuju da što pre napusti šou!
Iz Banjaluke u Sidnej... Indiana na brodu na kome je radila kao fitnes trener
- Kuća „Velikog brata" je gora od zatvora! Samo neka izađe. Nisu joj potrebne pare. Tata nema evre, ali zato ima dolare - poručuje njen otac Slavko.
Njeni roditelji otkrivaju zašto su ćerki dali neuobičajeno ime.
- Pre 25 godina krenuli smo na medeni mesec, koji je potrajao pola godine! Ostala sam u drugom stanju dok smo plovili Indijskim okeanom. Tada smo se dogovorili - ako dobijemo ćerku, nazvaćemo je Indiana! U početku mnogima se to ime nije svidelo. Godinu dana kasnije dobili smo sina Indiana - kaže majka Zdravka, i tvrdi da se njena ćerka u šouu neće pokazati kao vrsna domaćica:
Tata Slavko brodom sto puta obišao svet
Tata Slavko je pred Indianin odlazak u kuću „Velikog brata" privremeno napustio brod, gde kao oficir za navigaciju plovi 31 godinu. Kaže da je brodom sto puta obišao zemaljsku kuglu.
- Sada sam Argentinac, plovim na brodu na liniji Južna Amerika-Severna Evropa. Brod je bio u crnoj hronici jer je na njemu pronađeno 32 kilograma kokaina. Tri puta sam tonuo, tri puta sam goreo, ali ne mislim da odem u penziju. Ploviću do kraja života! Voleo bih da umrem na brodu, pa da me bace u vodu - poručuje Slavko.
- Indiana ne voli da kuva, beži od šporeta k'o đavo od krsta! Ali, nije probirljiva i jede sve što joj se servira.
Banjalučanka govori engleski i francuski, a služi se španskim i italijanskim jezikom. Već sedam godina zarađuje za džeparac, a kao fitnes trener šest meseci radila je na brodu „Kraljica Elizabeta Druga".
Ponosni roditelji... Zdravka i Slavko
- Garderobu, šminku i putovanja sama sebi plaća. Voli lepo da se obuče, ali nije je sramota da kupuje na rasprodajama - kaže Zdravka, i podseća da je životni moto njene ćerke da ne postoje neosvojive tvrđave, već samo loši osvajači.          

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.