Latest News

Jovana MAZILA MAČKICU!


UKUĆANKA JOVANA PAVLOVIĆ NON-STOP ČEŠE SVOJ POLNI ORGAN
Koliko je daleko spremna da ide kako bi pobedila u ovogodišnjem serijalu „Veliki Brat“ Kraljevčanka Jovana Pavlović pokazala je nekoliko puta častivši publiku svojom golom zadnjicom i grudima. Naime, ona već danima ne prestaje da zavlači ruku u svoje gaćice, pa se stiče utisak da ju je već uhvatila žuta minuta usled nedostatka seksa.
Dvadesetdvogodišnja starleta, kako je sama sebe nazvala, pokazala je svoje međunožje kao na pregledu kod ginekologa, a kamera ju je prethodne večeri ulovila kada je u spavaćoj sobi gurnula ruku u gaćice i odradila svoj mali ritual. Sve to je obavljala dok je Tanja dubokim snom spavala pored nje u krevetu. Sledećeg dana, dok je sedela napolju pored bazena, Jovana je bez blama počela da češe svoj polni organ, naočigled ostalih ukućana.
Mnogi forumaši ovog popularnog rijalitija pitaju se da li je Jovana u krizi zbog seksa pa problem rešava samozadovoljavanjem, ili se možda radi o nekoj polnoj bolesti koja izaziva svrab. Neki su čak išli toliko daleko da su kao razlog navodili to što je Radiša koristio njen peškir, pa joj je on navodno preneo neku bolest.
Da nema stida Jovana je to dokazala u više navrata kad je kao od šale ispuštala neprijatne gasove i podrigivala, što je zasmejavalo ostale ukućane.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.