Latest News

Neće mi faliti muža krava i kupus


Autor: A. Novaković | 12.10.2009. - 05:00
Neće mi faliti muža  krava i kupus
Situacija u rialiti šou programu „Farma” se ozbiljno zahuktava - u subotu uveče je glasovima gledalaca izbačena manekenka i voditeljka Olja Crnogorac, nekoliko sati pre nje je „Farmu” dobrovoljno napustio Nikola Hadži Nikolić, a na seosko imanje u blizini Barajeva su ušle Bebi Dol, Sandra Obradović i Tanja Đurović. 

Olja Crnogorac nije mnogo tugovala zbog izbacivanja, budući da se danima žalila na „nehumane seoske uslove”, a nakon izbacivanja izjavila je da je presrećna što napušta „paklenu kuhinju”, kao i da joj nimalo neće nedostajati muža krava i „spavanje u štali”.
- „Farma” je divno iskustvo iz kojeg sam mnogo naučila, ali i srušila predrasude koje vladaju o meni. Međutim, do kraja života neću da okusim pasulj i kupus! Kada dođem kući pozlatiću WC šolju i dugo se nećemo razdvajati - ispričala je Olja i dodala da u kući ima mnogo glumaca, kao i da je njen favorit za pobedu Niggor, za koga kaže da je dobar čovek. Olja Crnogorac je za kraj napomenula da će konačno moći da se odmori od napornog seoskog života - i to u kozmetičkom salonu.
U subotu po podne „Farmu” je dobrovoljno napustio i Nikola Hadži Nikolić i to u znak protesta što mu organizatori nisu dozvolili da na večerašnju žurku pozove kolege iz svog benda 357, iako je po pravilima zabranjeno pozivanje članova porodice i kolega iz grupe. Nikola, koji je važio za najveću prznicu na „Farmi”, i prošle nedelje želeo je da napusti imanje, ali su producenti tada uspeli da ga odgovore od tog nauma.
Takođe, ženski deo ekipe dobio je trostruko pojačanje - na „Farmu” je prva ušla pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, koja je uoči ulaska rekla kako „jedva čeka da uživa u prirodi”. Nakon nje u kuću je pristigla i misica Sandra Obradović uz poruku da je spremna, ako treba, i kokošku da zadavi golim rukama. Trio novopridošlih dama je upotpunila voditeljka Pink BiH Tanja Đurović, koja je izjavila da ne voli manekenke jer su površne, kao i žene koje se mnogo „lickaju”.

Brena i Savo gosti na farmi
Na „Farmi” će večeras biti održana još jedna žurka u kafiću „Štala”, a na listi specijalnih gostiju koje bi farmeri voleli da ugoste na svom imanju nalaze se Savo Milošević, Sergej Trifunović, Vlado Georgiev, Lepa Brena i Kiki Lesendrić. Naravno, ko će se od njih, bar nakratko pridružiti farmerima, zavisi od obaveza pomenutih zvezda. Da podsetimo, prošlog ponedeljka, specijalni gosti na „Farmi” su bili Milorad Čavić, Ceca Ražnatović i Aca Lukas koji su se sa učesnicima ovog rialiti šou programa družili do ranih jutarnjih sati.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.