Latest News

Svi ukućani protiv Manuela

Svi ukućani protiv Manuela

Gotovo svi ukućani „Velikog brata” nominovani su za večerašnje izbacivanje, sem novopridošlih Dragice i Đorđa, te Manuela čije je odbijanje da nominuje izazvalo čitavu buru.

Manuel nije želeo ove nedelje nikoga da nominuje jer je „konačno sa svima u dobrim odnosima i svi su mu dragi”, ali je njegova dobrota skupo koštala. Svi ukućani, osim Dragice, Đorđa i samog Manuela su nominovani, a njihove reakcije na saznanje da će u ponedeljak svi pakovati kofere bile su veoma burne. Nesrećni Piroćanac je nakon izlaska iz ispovedaonice pokušao svima da objasni da je mislio da će zbog odbijanja da nominuje on biti taj koji će snositi posledice, ali mu pojedini ukućani nisu verovali. Arsa i Danica za početak...
- Nemoj da lažeš da zato nisi nominovao, nemoguće je da si dobar sa svima - rekla je Danica.
Manuel je umalo zaplakao, ponovo posetio Velikog brata u ispovedaonici, a nakon nekoliko minuta izašao je i rekao: „Neki dušmani bi želeli da me vidi napolju”, na šta se Arsa prvi i jedini osetio prozvanim. „E, zato što si mi rekao da sam ti dušmanin, da mi se više nisi obratio!”
Sledeći dan Manuel je pravio društvo Jovani i Viki koje su spremale doručak i koje su pokušale da mu objasne par stvar.
- Ti si dobar, pametan i lep dečko, ali nisi ti došao ovde da nađeš najboljeg druga pa da ti bude žao nekoga da nominuješ - rekla mu je Jovana i dodala: „Šta te briga da li će neko da te voli ili mrzi kada ga budeš nominovao? Nisi znao koga ćeš?”
- Sad znam koga ću nominovati - završio je raspravu Manuel.
Zanimljivo je bilo i juče, a u centru pažnje su bili Arsa i Enis, te njihova neslana šala… Naime, Dragica je otišla u ispovedaonicu da bi popričala sa Velikim bratom. Vladimir je odmah video šansu za „napad”, i pozvao Enisa da mu pomogne. Njih dvojica su postavili zasedu ispred ispovedaonice i čekali novu ukućanku da izađe. Kada je Dragica izašla, skočili su na nju i pokušali da je umotaju u foliju (ko zna zašto...). Međutim, krupna Nikšićanka bila je preveliki zalogaj za njih dvojicu i lavovski se borila, očigledno iznervirana! Dragica se naljutila kada ju je Enis stegao, i ujela ga je…

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.