Latest News

Zakopali ratne sekire


 


FARMA je dobila trećeg gazdu. Pošto je Ognjen Amidžić pročitao oproštajno pismo Boška Ničića, VIP “seljaci” su aplauzom pozdravili Đuru Palicu koji će narednih sedam dana zavoditi red na ružičastom imanju.
Na farmi je, inače, konačno zavladao mir. Marina i Maja, koje su se pre nekoliko dana pošteno izvređale, zakopale su “ratnu sekiru”, ali Cakana je ostala pri odluci da više ne komunicira sa srpskom pop pevačicom.
I dok je Viktorija jurila Nikolu po kuhinji da proba čaj koji je ona napravila, Maja je u spavaonici pisala i naglas čitala ispoved koju je napisala za popa. Cakana je prokomentarisala da nekim osobama ispovedanje i pop ne mogu da pomognu, dok Topalko ne može da shvati zašto se Maja ispoveda svake nedelje, jer on, tvrdi, nedeljama nije počinio nijedan greh.
- E, moj Topalko, zato se ja ispovedam za sve vas - rekla je Maja. Na konstataciju Tome “Pantersa” da se mane popa i posveti se đinđi-rinđiju, pop pevačica je izjavila: - Dobri 
Tomo, držž se ti svoje Živke, a ja ću svog dekice iz Nemačke.
Aleksandar Jovanović je pričao o iskustvu u “VIP Velikom Bratu”, o tome kako se nije slagao sa ostalim ukućanima, pogotovo sa licemernim Macom. Sale je izjavio da su na farmi svi OK i da bi sa njima mogao da izdrži i godinu dana.
Veče je bilo u znaku društvenih igara. Posle igre pogađanja, Sale, Nigor, Pile, Olja, Maja i Marina počeli su da se igraju u skidanje. Prva je pogrešila Olja i skinula jednu patiku, i taman kada su muškarci pomislili da će nadigrati devojke i gledati njihov striptiz, Maja, Olja i Marina očitale su im lekciju o koncentraciji. Saleta su svukli do belih gaćica, a Nigor je završio kao od majke rođen. Vidno razočaran ishodom igre, Topalko, koji je sve vreme sedeo na krevetu pripijen uz Marinu, prokomentarisao je:
- E, moj Nigore. Poenta igre je da se žene skidaju, da malo naparimo oči, a ne da ti ostaneš bez gaća.

TOPALKO SE PRILEPIO ZA MARINU
KAKO vreme odmiče na farmi, Marina Perazić i Milan Topalović Topalko sve više se zbližavaju. Bivša pevačica grupe “Denis i Denis” i zvezda “Granda” uživaju u međusobnom pipkanju, štipkanju, masiranju, hranjenju, ali i čestim razmenjivanjem nežnih pogleda. I dok se Marina poslednjih nekoliko dana trudi da bude na pristojnom rastojanju od Topalka, on, poput krpelja, koristi svaku situaciju da se “zakači” za nju.
- Topalko, hajde se malo odmakni od mene, neću da budem kriva za još jedan propali brak - rekla je Marina, dok Topalko ležao na njenom krevetu naslonivši glavu na njene noge.
Na konstataciju Olje da ne postoji prijateljstvo između žene i jačeg pola, jer muškarci uvek očekuju da će kad-tad biti nešto između njih dvoje, Topalko je demantovao njenu tvrdnju.
- Eto, Marinin i moj primer govori suprotno. Marina je najbolja prijateljica na svetu, a tebi bi bilo pametnije da se na vreme maneš knjiga da ne bi skrenula - rekao je Topalko.



Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.