Latest News

Ani dečko poklonio džip od 60.000 evra!


Pop zvezda Ana Nikolić predstavila je javnosti novog dečka, biznismena Dalibora Matića, koji joj je za 31. rođendan poklonio džip „audi Q7", vredan oko 60.000 evra
Više ne kriju ljubav... Dalibor Matić i Ana Nikolić
Ana Nikolić, pop pevačica i bivša učesnica rijaliti-šoua „Farma", na žurki magazina „Stori" javno je predstavila svog novog dečka, švajcarskog biznismena Dalibora Matića!


Kako Press saznaje, Ana je prošlog vikenda proslavila 31. rođendan, a za poklon od svog dragog dobila je najnoviji džip „audi Q7" metalik sive boje, vredan oko 60.000 evra!
- Ana je 27. septembra proslavila 31. rođendan žurkom u klubu „Ellington's" u hotelu „Hajat", a Matić ju je obradovao nesvakidašnjim darom - džipom „audi Q7". Ana obožava džipove i zapanjila se kad je videla poklon. Da bi je iznenadio, Matić je auto dovezao u „Hajat" i prekrio ga satenskim prekrivačem. Nakon što je ugasila svećice na rođendanskoj torti, odveo ju je do auta i uručio ključeve - kaže izvor Pressa.

Na odmor u Dubai!
Ana i Dalibor upoznali su se početkom godine u Cirihu, gde Matić živi i radi, a vezu su započeli pre nekoliko meseci. Leto su proveli na njegovoj jahti na Hrvatskom primorju, što su tamošnji paparaci uspeli i da ovekoveče. Kako tvrdi izvor Pressa, oni će uskoro otputovati na dvonedeljni odmor u Dubai, nakon čega će se pevačica posvetiti snimanju novog albuma.

Prema njegovim rečima, Ana je odlučila da ne krije vezu sa Daliborom i da zajedničkim pojavljivanjem na „Storijevoj" žurki prekine nagađanja da je biznismen zapravo oženjen.
- Nakon što je izbačena sa „Farme", atraktivna Paraćinka odlučila je da obelodani svoju vezu, i to na glamuroznoj „Storijevoj" zabavi, gde je na iznenađenje svih prošetala crvenim tepihom držeći pod ruku svog novog dečka Dalibora. Prisutni na žurki kažu da je Dalibor sve vreme bio uz svoju dragu i da je retko komunicirao sa ostalim zvanicama - navodi sagovornik Pressa blizak Nikolićki.
Rođendanskoj žurki prisustvovali su Slavica Tripunović Dajana, Saša Kovačević, Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić, ali i Mima Karadžić, koji je svojim dolaskom demantovao višemesečna medijska nagađanja da su on i Ana bili u ljubavnoj vezi.
N. Paj

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.