Latest News

Ceca za Novaka za 100.000 evra!


Folk diva Svetlana Ražnatović za doček Nove godine nastupiće na „Beogradskom sajmu"! Prestonica Srbije već oblepljena plakatima sa nazivima Cecinih pesama kojima se najavljuje spektakl
Folk diva Svetlana Ražnatović novu 2010. godinu dočekaće na „Beogradskom sajmu", gde će navodno za polučasovni koncert zaraditi 100.000 evra!

Svi Cecini novogodišnji nastupi
Otkad je dobila decu, Ceca Ražnatović izbegava nastupe za doček Nove godine jer želi da te večeri bude sa svojom porodicom. Presedan je napravila na dočeku 2004, kad je nastupila na trgu u Budvi. Međutim, ne odbija da nastupa za doček Srpske nove godine. Tako je ove godine pevala na trgu u Lazarevcu, 2008. u Čačku, 2007. u Beogradu i 2006. u Nišu.

Kako saznaje Press, plakatima sa nazivima Cecinih pesama „Lepotan", „Beograd" i „Pile", kojima je oblepljena prestonica Srbije, najavljuje se njen koncert koji je zakazala za poslednju noć 2009. godine.
S obzirom na to da ne želi da se odvaja od porodice za novogodišnju noć, Ražnatovićeva se dvoumila da li da prihvati nastup u Beogradu.
- Ceca je bila zatečena ponudom da nastupa u Beogradu. Dvoumila se da li da prihvati angažman jer je godinama odbijala da radi za Novu godinu, koju tradicionalno dočekuje sa sinom Veljkom, ćerkom Anastasijom i sestrom Lidijom. Međutim, na kraju joj se dopala ideja da nastupa u gradu u kom živi i da sa porodicom na koncertu dočeka novu 2010. Javna je tajna da Ceca u novogodišnjoj noći najčešće nastupa za 100.000 evra i vrlo je moguće da će i za ovaj koncert dobiti isti honorar - kaže izvor Pressa.
Osim Cece, na dočeku Nove godine u halama 1 i 4 „Beogradskog sajma" nastupiće i „zvezde Granda" Jovan Stefanović, Saša Kapor, Nebojša Vojvodić i Slobodan Vasić, kao i učesnici rijaliti-šoua „Farma" Svetlana Tanasić i Milan Topalović Topalko! Ulaznice će se prodavati od početka novembra.    
D. Milenković

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.