Latest News

Milan Boričić: Svi ukućani su glupi!


Jedini predstavnik Crne Gore u „Velikom bratu", koji je dobrovoljno napustio rijaliti-šou, bivše cimere opisuje kao dvolične seljake
Nije mu se dopala nijedna devojka... Milan Boričić
Podgoričanin Milan Boričić, ukućanin koji je dobrovoljno napustio „Velikog brata", tvrdi da je izašao iz šoua jer nije mogao da podnese svađu i nasilje, a bivše cimere opisao je kao glupe i dvolične!
- U kući su svi seljaci! „Veliki brat" je mnogo izgubio mojim i odlaskom Karla Zagorca. Nas dvojica smo jedini uspevali da dižemo atmosferu. Po izlasku vidim da i drugi pokušavaju nešto slično da urade polivajući se vodom i mažući se kečapom, ali to nije to. Tamo su svi glupi i dvolični! Jedino u tu grupu ne ubrajam Viki i Nikolu - kaže Milan, i dodaje da je napustio kuću iz više razloga.

Radiša piški u bazenu?!
Ukućani sumnjaju da Radiša Miljković piški u bazenu! Makedonka Violeta Raleva juče je otvoreno pitala Radišu da li vrši nuždu u bazenu, a on je sa osmehom odgovorio da to ne čini. U anketi za favorita na sajtu „Velikog brata" Radiša je osvojio drugo mesto sa 1.349 glasova, iza Violete, za koju je glasalo 1.537 forumaša.

- Izašao sam jer mi je nedostajala porodica i zato što ne volim da budem u zatvorenom prostoru. Otkad je Karlo izbačen, meni više tamo nije bilo mesta. Osim toga, ne volim nasilje i svađu. Jovana mi se unosila u lice, što nisam mogao da podnesem - objašnjava Boričić.
Podgoričanin kaže da ga niko nije vređao na osnovu njegovog fizičkog izgleda, i tvrdi da nije čuo kad ga je voditelj šoua Dragan Marinković Maca predstavio kao „kršnog Crnogorca".
- Nisam čuo da je to rekao! On je i za Karla rekao da je peder! Šta možete da očekujete od voditelja?! - pita se Milan.
Crnogorac tvrdi da mu se u kući nije dopala nijedna devojka. Priznaje da nema devojku, ali se nada da će uskoro upoznati neku u koju će se zaljubiti.      
N. ILIĆ

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.