Latest News

INDIANI SEVNULA GUZA!


NAJNEINTERESANTNIJA UKUĆANKA VELIKOG BRATA REŠILA DA SKRENE PAŽNJU PUBLIKE POKAZIVANJEM GOLE ZADNJICE
Nakon starlete iz Kraljeva Jovane Pavlović, Makedonke Violete Raleve i nedavno izbačene Beograđanke Sandre Valterović, i Banjalučanka Indiana Pejić „počastila“ je publiku svojim atributima. Reč je o ukućanki za koju mnogi i ne znaju da je deo šoua, jer je ćutljiva, mirna i ravnodušna na sve oko sebe. Ova fitnes instruktorka po čitav dan samo vežba u kući, pa je prilikom jedne od serija trbušnjaka gledaocima pokazala svoju golu zadnjicu:
- Iako je od samog starta rijalitija na forumima proglašena za najdosadniju ukućanku, Indiana i dalje „preživljava“ i nastavlja svoje učešće u šouu. Ona se poslednjih dana prilično oslobodila, pa je rešila da se uključi u golišavu trku ostalih ukućanki, koje su već pokazale sve što su imale da pokažu. Kako bi pokazivanje zadnjice bilo „slučajno“, Banjalučanka je stavila peškir na drveni sanduk u dvorištu, na koji je sela i krenula da vežba podižući noge uvis. Indiana je odlučila da vežba u kratkoj haljinici, što je još jedan dokaz da je namerno želela da otkrije svoju zategnutu pozadinu - priča naš izvor blizak produkciji.
Ovaj nesvakidašnji prizor, bar kada je o Indiani reč, zbunio je muške ukućane, koji su odmah krenuli da zbijaju šale. Najhrabriji bio je taksista Arsa, koji joj je prišao sasvim blizu kako bi što bolje odmerio zategnutu guzu fitnes instruktorke. Nema sumnje da se Banjalučanka konačno probudila iz dubokog sna i izgleda rešila da prihvati pravila igre koja su od starta postavile ostale ukućanke.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.