Latest News

KO JAJE JAJETU


RADMILA MANOJLOVIĆ I MILENA ĆERANIĆ NA SNIMANJU „GRAND ŠOUA“ POJAVILE SE U ISTIM HALJINAMA
Jedna od najvećih noćnih mora svake devojke, a pogotovo javne ličnosti je da na nekom događaju naleti na svoju koleginicu u identičnoj odeći. Upravo takva stvar desila se „Zvezdama Granda“ Mileni Ćeranić i Radmili Manojlović, koje su bile u šoku kada su prekjuče, na snimanju emisije „Grand šou“, ugledale jedna drugu u istim haljinama.
Kada su nakon nekoliko minuta čekanja ukapirale da su identično obučene, pevačicama nije bilo nimalo pravo, ali su se ipak slatko ismejale. Svi prisutni, gledali su u njih i komentarisali istu stvar, pa su se folkerke ubrzo razdvojile i tokom snimanja emisije bile na suprotnim stranama studija u Košutnjaku.
- To je puka slučajnost! Naravno da se nismo dogovarale. Očigledno imamo sličan ukus - prokomentarisala je kroz kiseo osmeh Ćeranićeva za Kurir.
I ko zna koja bi od njih prva otrčala do kuće i obukla nešto drugo, da organizatori nisu rekli kako će to biti samo probna emisija. Kada su to „grandovke“ čule, kao da im je pao kamen sa srca! Potpuno su odahnule, pa su se čak i slikale zajedno i opušteno pozirale našem fotoreporteru. A, kojoj bolje pristaje ovo izazovno aljinče, prosudite sami.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.