Latest News

NAPUSTIO VELIKOG BRATA


DRAGAN MARINKOVIĆ MACA ZBOG SNIMANJA FILMA "NEPRIJATELJ" NEĆE VODITI RIJALITI ŠOU, ŠTO JE MNOGO NALJUTILO LJUDE IZ "EMOUŠNA"
Dragan Marinković Maca napustio je voditeljski posao u rijaliti šouu "Veliki Brat", pa je njegova buduća saradnja sa produkcijskom kućom "Emoušn" zbog toga dovedena u pitanje. Razlog zbog kojeg je Maca odustao od voditeljske uloge jeste to što je počeo da snima film "Neprijatelj", reditelja i scenariste Dejana Zečevića, čija se radnja odvija u Bosni.
- Popularni voditelj bio je ubeđen da će istovremeno moći da radi dva posla - kaže naš sagovornik i dodaje:
- Međutim, kad je izbacivanje u "Velikom Bratu" pomereno za ponedeljak, njemu se nisu poklopili termini, i umesto da nađe adekvatno rešenje, on je mrtav ladan izabrao ulogu u filmu, koja mu je životni san, umesto da radi kao voditelj, što mu je do sada bilo prioritet. Ljudima iz "Emoušna" to se nimalo nije svidelo, jer on sa njima ima ugovor i time je stavio film ispred njih zaboravljajući činjenicu da se upravo u njihovim emisijama proslavio. Inače, zbog ovakve njegove odluke ugovor koji ima sa "Emoušnom" biće modifikovan, a velika je verovatnoća da će saradnja između Mace i ove produkcijske kuće biti prekinuta - zaključuje naš izvor.
Prema daljim navodima našeg sagovornika, Marinković nimalo ne haje za ovaj nesporazum, jer je ubeđen da voditeljski posao obavlja savršeno i profesionalno, te da će se čitava stvar vrlo brzo izgladiti i zaboraviti.
Kako bismo čuli Macin komentar, pozvali smo ga, ali do zaključenja ovog broja nije bio dostupan.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.