Latest News

Nikola 357 je na ivici živaca


Skoro da nema osobe na farmi koja se nije bar malo pokačila sa Nikolom Hadži Nikolićem i koja ne bi prokomentarisala da je on kao tempirana bomba. Nikola je pokazao da ima čvrst karakter, ali i da često kada njemu nešto ne odgovara voli da kažnjava druge, te da niko ne može da predvidi njegove korake. 

Tako je upadao u razne konfliktne situacije, najčešće sa Niggorom s kojim je čak dva puta bio na rubu do fizičkog obračuna. U poslednjoj epizodi iskazivanja nezadovoljstva Nikola je želeo da napusti kuću zato što na otvaranje kafića nisu došli njegovi gosti - grupa „Bjesovi”. Posle razgovora sa psihologom, Nikola je od te ideje odustao.
Ipak, nevolje farmera s njim se nastavljaju i njegovi potezi su prilično nepredvidivi. On svakoga časa može da se posvađa, izađe sa farme ili da upadne u verbalni okršaj. Razlozi su hrana, uslovi spavanja, međuljudski odnosi…
Da je Nikola tempirana bomba, potvrdio je i Boško Ničić po izlasku sa farme kada je prokomentarisao da se ne zna kada i oko čega će se frontmen grupe 357 posvađati. Nakon Nikolinog zahteva da napusti kuću, pozvali smo izbačene farmere da prokomentarišu njegovo ponašanje.


Gradonačelnik Zaje čara: - Njegove reakcije su upravo proizvod nelagodnog života na farmi. Svako je ušao na imanje sa ambicijama i željama, i Nikola počinje da shvata da mu ne odgovara društvo na farmi. Ne mislim da je sve to bila predstava, već se on jednostavno u nekom trenutku tako osetio i hteo je da izađe. On je, dok sam bio na farmi, jednom prilikom zbog nekolicine učesnika primenio kolektivno kažnjavanje, ja sam to osudio, i čini mi se da su takve ishitrene i brze odluke okidač za svađe, kao što se recimo odigralo sa Niggorom - objašnjava Boško Ničić i nastavlja:


- On je drzak i uvek nešto ishitreno uradi i pre nego što promisli. Mislim da Nikola želi da izađe iz kuće na regularan način. On je meni drag momak i sve što kažem, kažem za njegovo dobro i čini mi se da će sa farme izaći isključivo po pravilima. Tako je najpametnije - kaže Boško Ničić za „Blic”.
Sličnog mišljenja je i Slavica Tripunović Dajana, misica koja je prva izbačena iz „Farme”.
- Nikola je od samog početka pokazivao da se karakterom razlikuje od drugih. Izdvaja se postupcima, ima svoje principe od kojih ne odustaje. Teško mu je sigurno jer je to zajednica i svi moramo da se prilagođavamo. Ali, svako želi da se nametne - kaže Dajana koja smatra da Nikola neće upasti u fizički obračun.


- Nasilje ne podržavam i grozim se toga, a čini mi se da se svaki njegov okršaj završava verbalnim putem. On je svojeglav, svoj je, ima svoj svet, dovoljan je sam sebi i, ukoliko neko narušava njegov svet, on ume da reaguje burno i da kaže ono što definitivno misli. Ipak, čini mi se da prema farmerkama ne pokazuje agresivnost i to mi se dopada. A, muškarci imaju svoje načine da se obračunaju - navodi Dajana koja misli da Nikola neće napustiti farmu, već da će čekati regularan način da ispadne.


Olja Crnogorac hoće da ide kući
Olja Crnogorac je u sredu uveče iskazala želju da ide kući, te se rasplakala zato što je u ulozi sluge spavala u „smrdljivoj štali”.

- Ana je carica, na kraju ću i ja da napustim imanje - kukala je Olja koja više ništa ne želi da radi na farmi već se samo žali na teške poslove i neprijatne mirise.
S druge strane, svađe na farmi ne jenjavaju pa su se Maja i Cakana posvađale oko limuna!? Kada je gazda farme Đuro Palica došao sa pijace, doneo je limun, a Maja se zbog toga posebno obradovala. Međutim, Cakana joj je objasnila da je limun namenjen za nju kao lek, te da mu ne prilazi. Maja je odbrusila: „Ne bih ništa od tebe uzela da se ne bih otrovala.” Cakana je čak u toku dana prebrojavala limunove zbog bojazni da joj je Maja ukrala neki.
Ni odnosi među muškarcima nisu ništa bolji. Taman su se smirile strasti oko Nikole i Niggora, a već su se posvađali Sale i Pile zbog predstave koja bi trebalo da se danas održi.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.