Latest News

Nismo želeli da Indiana uđe u VB

Nismo želeli da uđe u VB

Indiana Pejović, 24-godišnja Banjalučanka koja je ušla u kuću „Velikog brata” kako bi ljudima, kako je navela u prijavi, prikazala malo drugačije vrednosti života, svakako je najmirnija osoba u kući. Nikada nije ulazila u konflikt sa ukućanima, o njoj se malo zna i na neki način se izdvaja od stanara.

- Indiana nije povučena, više je zatvorena, tajanstvena. Ona ni kod kuće ne priča mnogo. Samo nam kaže kada položi neki ispit, kako joj je na fakultetu. Ne priča mnogo o sebi - počinje priču za „Blic” njena mama Zdravka Pejić i objašnjava:
- Onakva kava je u kući, takva je i u privatnom životu. Nikada neće prigovoriti, takva je, trpi u sebi. Ako joj nešto smeta, samo će se odvojiti. Taj tip ljudi koji su u kući prosto nisu njen tip društva. U početku se izdvajala od njih zbog cigareta, alkohola i javašluka. Malo me je iznenadila jedino kada je nekoliko puta opsovala, jer ona u kući nikada ne psuje - priča njena mama i napominje da u početku nije baš prihvatila da ona uđe u kuću.
- Bili smo protiv toga da Indiana uđe u „Velikog brata”. Ona je diplomirani pravnik, i sada je na specijalizaciji, ima ispite. Rekla sam joj da je bolje da sedi kod kuće i da završi te ispite. Ona je sve naučila, samo nema mogućnosti da trenutno polaže, a rok prolazi. Zbog toga se malo ljutim na nju. Posebno zato što je stvarno učila - kaže mama Zdravka.
Indiana je mesecima plovila na prestižnom brodu „Kraljica Elizabeta” gde je radila kao fitnes instruktor. Obišla je Evropu, Australiju, Novi Zeland, Kinu, Japan… Indiana se i u Banjaluci bavi ovim poslom. Ljubav prema putovanjima usadili su joj roditelji budući da njen otac radi kao moreplovac. Upravo je na jednom takvom putovanju ona začeta.
- Kada smo se venčali, muž i ja smo otišli na put oko sveta. Po našem nekom proračunu Indiana je začeta na Indijskom okeanu i zato je dobila to ime, kao uspomenu na putovanje - kaže njena mama.

Manuel muvao Violetu
Pošto je iz kuće ispala Sandra, za kojom je patio neko vreme, Manuel je odlučio da pronađe novu devojku. S obzirom na to da nije imao prođu kod Tanje i Jovane koje su objasnile da ga gledaju kao svoje dete, Manuel je probao da osvoji Violetu, te je priznao: „Još dva dana i zaljubiću se u tebe!”, na šta je Violeta odgovorila: „A, šta ako se ja ne zaljubim u tebe?”.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.