Latest News

SEVNULA DOJKA!


SEKSI SANDRI PRILIKOM LUDOG IGRANJA U EMISIJI ISPALE GRUDI
Bivša ukućanka Velikog Brata Seksi Sandra rešila je da publici nadoknadi sve ono što im je uskratila dok je bila u kući, pa je tako prvi korak ka tome bilo pokazivanje grudi u jednoj emisiji.
Pevačica u usponu i bivša ukućanka „Velikog Brata“ očigledno dobro zna na koji način da privuče pažnju publike. Nakon što je, dok je bila u kući VB, pokazala golu guzu u više navrata i tako zaintrigirala publiku, ona je ostala samo na tome.
Tek po izlasku iz ovog rijaliti šoua ona je odlučila na razne načine privuče pažnju na sebe i svoje pesme. Tako je pre par dana, na snimanju jedne TV emisije koju radi Sandro Prsluk bend, pokazala dojku! U želji da njena koreografija uz pesmu „Diznilend“ bude što atraktivnija, pevačica se bacala na sve strane. Kako je dekolte na majici koju je nosila bio izuzetno dubok, od siline pokreta Seksi Sandri je ispala sika iz nemirne majčice. Zanesena pesmom i igrom, ona nije ni osetila da joj sve vreme viri bradavica, koja je virila na zadovoljstvo prisutnih koji su bili gosti emisije.
- Seksi cica se cimala na sve strane, a sisa je ispadala sve više i više. Da nešto nije u redu, shvatila je tek po završetku odrađenog plejbeka - priča izvor koji se zatekao na licu mesta. Međutim, to njoj nije ni malo smetalo, pa je ladno sela na svoje mesto i nastavila sa snimanjem.
Bilo kako bilo, da li slučajno ili namerno, Sandra je skrenula pažnju na sebe, što joj je i uspelo...

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.