Latest News

Vila u brdima Beverli Hilsa

rpski košarkaš Marko Jarić nedavno je kupio kuću u Beverli Hilsu u Los Anđelesu u koju će se verovatno uskoro useliti sa svojom suprugom brazilskom manekenkom Adrijanom Limom.

Marko i Adrijana u decembru očekuju svoju prvu prinovu, te su neko vreme bili u dilemi gde će se lepa manekenka poroditi, te su po svemu sudeći odlučili da novi dom za njihovu porodicu bude u Los Anđelesu. Jarić, koji je doskora bio član NBA tima Memfis Grizlis, navodno je prvo prodao svoj momački stan u Los Anđelesu pa je zatim kupio kuću u brdima Beverli Hilsa. Srpski košarkaš je izabrao vilu sa bazenom, okruženu sa puno zelenila i izolovanu od pogleda znatiželjnika.
Inače, ovaj bračni par već ima jednu zajedničku nekretninu u svom posedu, luksuzni penthaus u Njujorku, koji su kupili prošle godine. Penthaus, koji je koštao 6,5 miliona dolara nalazi se na obodu Vošington skver parka, odakle se pruža divan pogled na Menhetn. Stan bračnog para Jarić-Lima u Njujorku se prostire na 222 metra kvadratna, ima tri spavaće sobe i kupatila, ručno rađenu kuhinju u kolonijalnom stilu sa podovima od drveta brazilske trešnje, kamin u viktorijanskom stilu, džakuzi...


Imajući u vidu da se zbog posla i Adrijana i Marko često sele i putuju izabrali su da imaju dva doma na dva različita kraja Amerike. Međutim, nedavno su se u medijima pojavile spekulacije da su čelnici madridskog Reala zainteresovani da upravo Marko Jarić bude njihovo pojačanje u narednoj sezoni, te nije isključeno da se poznati par u bližoj budućnosti preseli u Evropu. Iako je brazilska lepotica već u poodmakloj trudnoći ni ona ni njen suprug ne žele da javnosti otkriju pol bebe. 

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.