Latest News

Celo selo voli Radišu

Aleksinac se podigao na noge. Svi meštani pomno prate „Velikog brata” i glasaju za najstarijeg ukućanina - Radišu Miljkovića iz sela Ljupten (opština Aleksinac). Za Radišu se priča da je dobar, pravičan čovek, koji svuda širi slogu i zato u njegovom kraju smatraju da je on najbolji primer za promovisanje ovog dela Srbije.

- Svi gledaju Radašina u Aleksincu. Komšije, poznanici, svi su zadovoljni njegovim učešćem i ponašanjem. Ako se zna za njega, znaće se i za našu opštinu. Čula sam neke priče da ovde čak skupljaju pare da glasaju za mog svekrva da što duže ostane u kući, ali još ništa ne znamo o tome. Lepo je ako je tako - počinje priču za „Blic” Radašinova snaja Violeta i objašnjava da je među brojnim fanovima ipak najbitnija unuka.
- Radiša ima mnogo prijatelja koji mu sada sigurno nedostaju. Ali, mislim da mu najviše nedostaje unuka koju on mnogo voli. Evo, i ona kuka i pita se kada će deda da se vrati - kaže Violeta i napominje da Radišu u selu „bije dobar glas”.


Porodica se u početku nije slagala sa tim da on stane pred kamere.
- Moj muž Dragan i moja svekrva nisu bili za to da uđe u kuću. Ali, kada je prošao kasting pomirili su se s tim. Sada ga svi podržavamo. Pratimo ga svako veče na televiziji - kaže Violeta i potvrđuje priče da je Radiša ženskaroš. Kaže da bi mogla da mu se svidi nova ukućanka - pesnikinja iz Nikšića Dragica Janičić.
- Istina je da Radašin voli žene. Ali, na sve devojke u kući gleda kao na svoju decu. Jedino bi mogla da mu se svidi ova nova, Dragica. Ona liči na Zoricu Marković, a on od svih pevačica najviše voli Zoricu. Ma, ne bi mu to bio prvi put da prevari suprugu. Pomirila se žena s time, šta će - kaže snaja Violeta koju ljute razne neistine o Radiši:
- Ukućani Radišu u početku nisu prihvatili zbog Karla. Sad je sve u redu. Ne znam odakle te priče da se Radašin ne kupa. Koliko mi znamo, on uvek vodi računa o higijeni.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.