Latest News

Marina je na farmi zbog novca za decu

Marinini motivi za ulazak na farmu su humani, životni. Njoj je novac potreban zbog dece. Ona nema drugi posao osim toga čime se bavi ceo život, a svi znamo da ta vrsta muzike već dugo nije u prvom planu. Potpuno podržavam taj stav, kao i svi njeni prijatelji jer smatramo da je to mnogo pošteniji, dostojanstveniji i iskreniji način da dostigne cilj - počinje priču za „Blic” novinarka Sandra Rančić, bliska prijateljica Marine Perazić, učesnice popularnog serijala „Farma”.


Marini je, inače, ovo drugi put da učestvuje u „Farmi”.
- U Hrvatskoj „Farmi” ostala je do samog kraja, izbačena je dve nedelje pred kraj. Novac koji je tada zaradila iskoristila je da zapuši neke rupe, vrati dugove i uloži u školovanje dece. Sećam se da je kupila neke knjige za školu, pošto su u Hrvatskoj, inače, veoma nepristupačne cene. Ona je zaista sve što je zaradila potrošila za one najosnovnije stvari i nadam se da će novac koji ovde zaradi uložiti u neku nadgradnju - kaže Sandra i napominje da Marina ima najvatrenije navijače - ćerkice Miu i Lunu.
- Ćerke ne mogu da prate dešavanja na farmi, ali su upućene u sve s obzirom na to da imaju dosta prijatelja u Beogradu i Novom Sadu koji im svaki dan šalju informacije o mami. Podržavaju i navijaju za Marinu. Pre nekoliko dana su mi poslale poruku da se ovoga puta mnogo bolje snalaze u kući bez mame, u odnosu na dane kada je učestvovala u hrvatskoj „Farmi” - objašnjava ona i napominje kakvi su Marinini planovi nakon izlaska iz „Farme”.
- Marinina želja je da radi kao psihoterapeut. Šest godina se bavi američkom disciplinom „soul work” - rad na duši. Završila je treći stepen i kada završi sledeći moći će da radi kao psihoterapeut. Taj poziv ju je interesovao i pre nego što je počela da se bavi muzikom, pre nego što je završila građevinski fakultet. Ona se već bavi time, pomaže ljudima, ali im ne naplaćuje, a kada dobije diplomu moći će i profesionalno da se zauzme. Jednostavno sebe više ne vidi u muzici. Što ne znači da mišljenje neće promeniti u budućnosti. Ona je rođena za scenu, i svi navijamo da se vrati - kaže Sandra.
Marina je na farmi pokazala da je veoma emotivna osoba. Nekoliko puta se rasplakala zbog dece, i čini se da joj ćerke najviše nedostaju.
- Kada je izašla iz hrvatske „Farme”, samo je pričala o tome kako nije mogla bez ćerki. To joj najteže pada. Poslovi na farmi joj sigurno nisu teški, već je imala vatreno krštenje u Hrvatskoj - kaže Sandra Rančić.
Marina se od početka „Farme” našla u konfliktnim situacijama. Svađala se sa Viktorijom, Cakanom, Big Mamom, a najveći odjek u javnosti imala je svađa sa Majom Nikolić.


- Normalno je da živci popuštaju i da se svađaju. Marina je znala da će dolaziti u konfliktne situacije na farmi. Mislim da se dobro psihički spremila. Morala je da se sprema jer je emotivac, iskrena je, često reaguje na prvu i zna da to nije dobro za nju, i u životu generalno, tako da se spremala - kaže Sandra i objašnjava da Marini na farmi sigurno prija društvo Nikole 357, Niggora i Viktorije.
- Viktorija i ona su iz iste priče i uvek su se dobro slagale. Sa Niggorom se dosta družila kada se iz Amerike preselila u Beograd - kaže Sandra.
Inače, ovih dana na farmi kruži priča da je Topalko iz „Zvezda Granda” bacio oko na Marinu. Njena prijateljica kaže da se muškarci često udvaraju nekadašnjoj seks ikoni Jugoslavije.
- Marina je navikla da je muškarci obožavaju i da im se sviđa. Pitanje je da li je to primetila jer ona često ne primeti kada joj se neko udvara. Marina je zabavna, ima tu energiju, brza je i zabavna, tako da nema razloga što mu se ne bi svidela (smeh) - kaže Sandra i napominje da je Marina u stvarnom svetu zaljubljena u jednog momka iz Beograda s kojim ljubav godinama savršeno funkcioniše…


Nikola 357 hteo da napusti „Farmu”
Nikola Hadži Nikolić, koji se već danima svađa sa farmerima, u utorak predveče odlučio je da napusti farmu. Jedan od razloga za to jeste to što na žurku nisu došli gosti koje je on poželeo - grupa „Bjesovi”. Ipak, posle dugih pregovora sa producentima emisije, Nikola je juče odlučio da ostane na farmi.

Svađa Maje i Olje
Maja i Olja su se preksinoć krvnički posvađale zato što je Olja svojoj drugarici, iz šale, poturila pilulicu za probavu. Sve je počelo kada je Olja Maji ponudila bombonicom od borovnice. Maja je oduševljena ovim gestom pojela poklon i na sav glas ishvalila Olju, te otkrila kako je mnogo voli. Topalko, Đura i Toma su raspršili Majine emicije kada su joj objasnili da joj je Olja u stvari poklonila tabletu za pražnjenje creva.
- Takvi prijatelji mi ne trebaju u životu! Zabola si mi nož u leđa! - vikala je Maja, dok je Olja pokušavala da joj objasni da je sve to bila samo šala.


Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.