Latest News

Slutim da će se potući

Slutim da će se potući

Žene u serijalu „Farma” su potpuno besne i nervozne. U poslednjih nedelju dana nema takmičarke koja se nije posvađala. Marina se svađala sa Cakanom, Big Mamom i Majom, Maja sa Cakanom, Big Mamu su u jednom trenutku sve žene osporavale… Svađe su obično započinjale zbog nekih sitnica, oko kuvanja i hrane, a kulminirale teškim uvredama.

Pozvali smo Slavicu Tripunović Dajanu, prvu takmičarku koja je napustila farmu kako bi nam prokomentarisala aktuelne svađe.
- Žene se više svađaju od muškaraca zato što su ograničene na mali prostor - kuhinju. Ne može toliko njih da sprema jedan ručak. Tu nastaje gužva i svađe - počinje priču za „Blic” Dajana i kaže da smatra da će svađe na farmi biti sve učestalije.
- Mislim da su farmeri umorni i razdražljivi, kako odmiče vreme svađa će sigurno biti sve više. Nadam se da neće doći do nekog fizičkog obračuna, ipak to nije prikladno ponašanje za dame. Samo to ne želim - kaže Dajana koja smatra da je Maja Nikolić preterala kada je vređala Marinu.
- Ma koliko da su tamo teški uslovi, ipak bi trebalo da žena teži ka tome da bude dama - kaže Dajana.
Ona je po izlasku izabrala Big Mamu za gazdaricu farme, a njoj je to teško breme.
- Koliko me je samo puta spomenula i žalila se šta sam joj učinila. Videla sam da je čestita žena i žao mi je što se dosta sekira oko zadataka. Kada je u pitanju svađa između nje i Marine, smatram da je trebalo da popusti Marini i pusti je da gleda zalazak sunca. Ipak je to jedini vid relaksacije tamo, a videla sam da je Marina obavila svoj posao. Uslovi na farmi su teški, treba se snaći za hranu, ustaje se u pet, toliko ljudi spava u jednoj sobi i normalno je da dolazi do varnica - zaključuje Dajana.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.